Овен

Можете да се прицелите много далеч този ден,  особено като се има предвид, че вашите намерения са забележителни и добре обмислени. Във всеки случай всяка творческа идея, която получите, в крайна сметка ще бъде реализирана и  ще разберете колко време сте се лишавали от идеите си в полза на тези на другите, които не винаги са били най-добрите от самото начало.

 

Телец

Преминете направо към същността, не падайте духом и  покажете непреклонен характер. В този ден ще е необходимо да дадете повече от себе си, отколкото от отминалите, за да бъдете последователни с мислите си и да извършвате определени действия. Ако не харесвате някои условия, не е нужно да се подлагате на тях, както не е редно  да страдате от злоупотреби от онези, които вече са ви експлоатирали в миналото. Вкратце, бунтувайте се.

 

Близнаци

Вземете всичко, което искате още в самото начало на този ден,  и скоро ще откриете, че вашите качества на поведение ще ви донесат удовлетворението, което сте отстоявали без живота си. Вероятно не сте от хората, които се държат унили ако са обиждани твърде дълго, така че просто се опитайте да живеете в мир, нещо повече наслаждавайте се на всеки свободен миг от този ден.

 

Рак

Със сигурност ще имате притеснения за близкото бъдеще. Мислите, че не знаете как да се справите с много ситуации,  но това абсолютно не е така. Просто трябва да положите малко усилия и да покажете на онези, които обичате, колко се развивате. Двойките ще имат моменти на редуване,  но ще могат да ги управляват по-добре, благодарение на съзнанието, че имат някой, който наистина ги обича до себе си.

 

Лъв

Романтичните двойки няма да искат да вземат твърде много решения, което може да повлияе на близкото бъдеще.  Това е мъдър избор, който ще се отрази положително на връзката. Необвързаните няма да имат много шансове през този период,  предвид общата ситуация, но бихте могли да сте доволни от кръга, в който странствате. Може да има някои интересни хора, които никога не са били разглеждани обективно от ваша страна.

 

Дева

Не рискувайте да се изправите срещу всички хора, които ви уважават и обичат, само защото сте упорити и не искате да направите крачка напред, която вече ви е препоръчана няколко пъти, защото ви тачат. Навярно,  ще бъдете късметлии да имате много хора до себе си, които ви уважават и държат на вас, които се опитват да ви бъдат полезни по всякакъв начин, а вие някак ги отхвърляте всеки път, когато поемате по грешен път.

 

Везни

Ако днес изпитвате много трудности с изразяването на чувствата си,  ще трябва бързо да се възстановите,  тъй като хората, които са близо до вас, вече няма да искат да чакат повече. Семейните ще опитат други подходи, за да изяснят определена ситуация, която се случва от известно време . Ще трябва да бъдете обективни, ако искате да дефинирате всичко.

 

Скорпион

Може би, партньорът ви ще очаква от вас да сте по-инициативни и решителни, когато става въпрос да измислите приятен начин, по който да прекарате деня си. Направете първата крачка и разгледайте офертите в интернет за подходящо заведение, което би се харесало на половинката ви. Между преувеличението и подценяването изберете златната среда, определено ще спечелите от такава позиция.

 

Стрелец

Може да си помислите, че имате много идеи в главата си, ала определено не е моментът да се вълнувате. По-скоро конфликтите трябва да се разрешават с хората, които обичате. Следователно двойките  трябва да отделят няколко минути, за да останат заедно, вероятно сами,  опитвайки се да разберат каква е следващата стъпка, която да предприемат заедно.

 

Козирог

Днес ще се върнете към първоначалните заключения, особено ако в този ден ще намерите  някой, който ви познава добре, който ви очаква и който ще се опита да предложи отново вашите стари проекти, в които с течение на времето сте се загубили. Всъщност сте се разсеяли, наистина сте се оставили да бъдете  разсеяни от лесни печалби и мними обещания. Днес обаче ще имате повече възможности, които няма да се наложи да пропускате.

 

Водолей

Вземането на решения по въпроси, които не ви засягат конкретно, може  да бъде контрапродуктивно в този ден , тъй като няма да имате време да мислите за собствените си приоритети. Необвързаните първоначално ще имат известни съмнения, особено към онези хора, които обещават, но обикновено не изпълняват. Може да има изключение, но ще трябва да проумеете кои са реалистичните.

 

Риби

Ако не сте убедени в чувствата си, тогава трябва да ги изясните възможно най-скоро.  Дължите го на тези около вас, които биха искали конкретни отговори , или във всеки случай го дължите и на онези, които не са разбрали какво се случва във вас. Двойките ще прескачат твърде много от един дискурс в друг, без приемственост и без да разрешават нищо, което означава разчупване. Необвързаните няма да искат да са в крак с никого, но в същото време биха искали да бъдат ухажвани.

 

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.