Овен

В семейството, въпреки че се очертават все още някои турбуленции, ще покажете по-голяма любов и ще можете да разберете, че основното е обичта, а не противоречията и конфликтите.

Някой от колегите би могъл да ви обвини, че сте твърде привързани към икономическия фактор, но вие знаете много добре, че вашите начини са само следствие от незадоволителен период, от който трябва да се възстановите.

Преди да купите каквото и да било, помислете два пъти, дали наистина се нуждаете от него или това е просто прищявка, която може да увеличи само хаоса във вашия бюджет.

Телец

Днес ще бъдете изненадани от способността ви да реагирате правилно в личен план. Вашият инстинкт, интуиция и разсъждения може би ще ви помогнат да преодолеете някои тромави ситуации, които все още ще ви стресират.

Може би днес няма да можете да дадете толкова труд, колкото бихте искали, именно защото ще има някой, който ще  ви препречи пътя към професионалната ви изява.

През този ден служителите вероятно ще пострадат от съкращения и намаления на заплатите, докато работещите в частния сектор могат да направят допълнителни печалби поради задоволство от страна на клиентите.

Близнаци

Комуникативността, веселието, забавлението и много други приятните чувства ще ви съпътстват през този ден. Отлично време за разговор със семейството или интимния партньор.

Има работни прерогативи, които ще трябва да уважавате. Възможно е и да  има проблеми, които могат да доведат до промяна - да променят нещо в офиса, но преди всичко помислете за себе си и за бъдещето си.

Във финансово отношение ви очаква много добър ден. Печалбата, която бихте могли да спечелите от инвестициите си, ще ви помогне да постигнете финансовите си цели.

Рак                                                                       

Очертава се страхотен ден в личен план. Ще бъдете съсредоточени, ясни, конкретни и ефективни в словоизлиянията си, които ще украсят като венец романтичните взаимоотношения.

Денят ще ви донесе на работното място страхотен резултат, който също ще бъде голямо удовлетворение за вас и за хората, които работят за вас или с вас. Вие ще бъдете единствените, които ще достигнат този етап.

Днес за бизнесмените не е препоръчително да влизат в партньорство, тъй като в бъдеще може да имате финансови проблеми. Също така избягвайте засега да инвестирате в каквото и да било.

Лъв

Марс може да ви подтикне да бъдете много активни в агресивността си, ще трябва да обърнете внимание на това, което казвате и как го казвате, защото спорът може да пламне, когато най-малко го очаквате.

Днес усилията ви така или иначе ще бъдат възнаградени по един или друг начин, така че не е нужно да се притеснявате прекалено много, ако работите бавно, но ритмично.  Защото вашата упоритост винаги ще се отплати щедро.

Ако плащате много повече от цената на артикулите, които сте закупили, това се дължи на високите лихвени проценти. Така че ще трябва да дадете приоритет на плащането на пълната сума, за да избегнете излишни парични средства.

Дева

Семейните отношения ще се възползват значително от посланията на Венера. Този ден може да се окаже отлично време за влюбените и техните романтични проекти.

Вашите професионални знания може да бъдат по-леки и по-малко контролирани днес, когато всички ще могат да ви се доверят. Със сигурност ще бъдете особен пример за тези, които са вярвали, че не можете да се справите.

Ръководителите на продажби и маркетинг могат да получат оферта за партньорство днес. Можете да се чувствате свободни да приемете тази оферта, тъй като това вероятно ще бъде само от полза за вас.

Везни

Ще бъдете добри в диалога и това ще ви помогне особено в семейството, където чувствата и емоциите вероятно биха могли да ви изиграят странни номера особено днес.

Навярно няма да можете да се сдържите днес, и това ще бъде повратна точка срещу вас, тъй като колегите, които ви наблюдават, могат да схванат тази ваша слабост, обръщайки я в своя полза.

Може да се окажете лишени от финансова сигурност, ако член на семейството ви поиска да вземе назаем значителна сума пари. Малко вероятно е то да бъде върнато, което може да развали отношенията ви.

Скорпион

Има вероятност да нахлуят съмнения във вас днес. Въпреки това не бъдете досадни, доверете се, попитайте, отворете се и ще видите, че ще разбулите онази мъгла на съмнението, която обгръща сърцето ви.

Опитайте се да избегнете спорните диалози с началниците си днес. Това неблагоприятно време за вас, може да ви вгорчи целият работен ден.

Всички инвестиции, които правите днес, ще изплатят по-късно добри дивиденти. Направете това разумно и проучете различните си възможности, преди да направите този финансов скок.

Стрелец

Вероятно ще избегнете много главоболия в личен план. В семейството ще направите важен избор, може би поради неочаквани обстоятелства, които биха могли да променят някои от вашите вече изпълнени проекти.

Този ден ще се окаже труден ребус. Възможно е да опитате да тествате доверието на колегите си. Вероятно ще ви откажат подкрепа, ала изпаднат ли беда, всички ще тичат при вас за помощ.

Ако планирате да вземете заем по лични причини или за разширяване на бизнеса си, този ден е подходящият момент за кандидатстване.

Козирог

Денят няма да бъде неблагоприятен период за вас, тъй като ще е изпълнен с интересни ситуации и приятни събития. Но може да включва известна несигурност за емоциите, както за любовта, така и за семейните отношения.

През този ден ще бъдете много заети с работата си и това ще бъде предпоставка за голяма гордост за вас, но внимавайте за конкуренцията, която ще диша буквално във вратът ви.

Ще ви бъдат дадени финансови възможности, за да увеличите своите бизнес резултати. Трябва да се погрижите да похарчите печелившите суми разумно, тъй като има вероятност да влезете в преразход.

Водолей

Може да се сблъскате с проблеми, свързани със семейството или роднини днес. Опитайте всичко необходимо, за да направите правилния избор и спокойно да обсъдите всеки спор, който се появи.

Днес ще трябва да изразите мненията си, в противен случай някой би могъл да вземе решения, които противоречат на начина ви на мислене и преди всичко противоречат на проектите, които сте изпълнявали до момента.

Ако възнамерявате нещо по-конкретно, като материален проект, закупуването на къща или някои подобрения в дома, ще останете изключително доволни и облагодетелствани от разпределението на планетите днес.

Риби

Ясността и концентрацията на отлични нива ще ви помогнат да се изправите пред всяка ситуация днес. Действайте своевременно, защото вашата астрална карта днес може да стане по-бурна и едва ли ще имате избор, за да отлагате.

Не се страхувайте от нищо и това е единствено във ваша полза, особено когато ще ви изпробват, за да потвърдят вашата лоялност и упоритост. Не се отказвайте точно сега, когато влизате в скорост и имате големи възможности.

Вероятно ще имате някои положителни финансови промени в паричния сектор. Може да се насладите на увеличения капацитет за харчене и удоволствието, което Меркурий ще ви донесе.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.