Овен

Опитайте се да не придавате твърде голяма тежест на въпросите, които са най-малко важни в скалата за приоритет. Ако вече се тревожите твърде много за тях, няма да можете да се контролирате, когато дойдат истинските конфликти. Трябва да намерите повече смелост, да се борите и да давате възможности на другите, да докажат пред вас.

 

Телец

Можете да обърнете  нова страницата днес, вероятно ще намерите това, което търсите, без да позволявате на нещата от миналото да ви завладеят, но трябва да вярвате в предстоящото. Ще разширите значително конкретните си възможности, които във всеки случай ще ви отведат в правилната посока за бъдещето.

 

Близнаци

Споделете цялата красота на този ден с човека до вас, опитайте се да вземете много по-сериозни решения от тези, които сте вземали досега и всичко изведнъж ще поеме по различен път. Най-накрая ще намерите това, което търсите от една връзка, ще можете да разберете какви трябва да бъдат бъдещите ви ангажименти, но преди всичко ще намерите възможности за подобряване.

 

Рак

Ако не можете да се сбогувате с човек или с проект, за който ви е грижа, но който според вас е недостижим, тогава не го правете. Не затваряйте вратата след себе си, дайте му още малко време. Често нещата се случват независимо от нашия активен ангажимент, така че може да решите да стоите настрана и да наблюдавате как нещо се случва независимо от всичко. Просто си дайте време.

 

Лъв

Трябва да приемете, че може да се случи нещо различно от обикновено, вероятно изпитание, защото дори тогава подготовката ви ще бъде изпитана. В следващите няколко часа ще получите първите очаквани резултати, но няма да се налага да имате извинения или оправдания в случай на неуспех. Просто трябва да направите всичко възможно, като започнете отначало.

 

Дева

Може би често се опитвате да умножите положителните си шансове, тъй като знаете конкретно как да го направите, но рядко го прилагате, за да стигнете до финала. Вероятно това е просто въпрос на малко креативност или развитие на нещо, което вече е започнало. Не бъдете слепи и глухи за живота, който протича около вас. Можете да го направите фантастичен днес.

 

Везни

Потърсете някаква дейност, която ви кара да се чувствате добре през този почивен ден. Ако вършите работа, която изобщо не ви харесва, все пак трябва да извлечете максимума от нея. Също така може да ви се струва невъзможно, ала ще намерите подкрепа в тези, които никога не са ви подкрепяли, и със сигурност ще я намерите в семейството и приятелите си.

 

Скорпион

Не бързайте твърде много да извършвате онези действия, които отнемат време. Нормално е да се чувствате изгубени или безпомощни, но просто трябва да сте търпеливи и да се придържате към времето. Вероятно няма да е лесно да направите това, но ако не опитате, няма да можете да разберете дали можете. Винаги можете по-добре, това трябва да е мотото ви  за днес.

 

Стрелец

Опитайте се да постигнете възможно най-добри резултати с малко повече усилия. Днес ще бъде от съществено значение да намерите отправна точка , именно с хората, с които се разбирате по-малко добре. Ако можете да използвайте дипломация и да се опитайте да бъдете изключително търпеливи. Само така ще можете да постигнете нещо наистина невероятно.

 

Козирог

Ще откриете някои противоречиви позиции от вашите, така че този ден няма да мине точно според вашите планове. Мислехте, че имате подкрепата на всички, но очевидно не е така. Нормално е да има семейни и любовни разногласия, важното е да намерите онази атмосфера от която да се създаде нещо ново и удобно за всеки.

 

Водолей

Подгответе се за конфликти днес, тъй като това, което ви очаква, е тежка битка на чувствата. Ако сте мислили, че имате време за себе си, забравете, ще трябва да подредите някои противоречиви емоции в себе си и в хората, които обичате! Необвързаните може да имат импулси да се хвърлят в двусмислени ситуации за техния начин на съществуване и това ще създаде известно объркване.

 

Риби

Трудни обстоятелства ви очакват през този ден. Не позволявайте на личните конфликти да ви провалят, дори ако сте изправени пред най-лошото. Вашият семеен живот може да претърпи някои турбуленции. Изчакайте малко, понякога нещата се случват както трябва поради промени в планетарните обстоятелства.

 

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.