Овен

Знаете точно какво искате и сте доста нетърпеливи да го получите. Успехът ви е почти напълно осигурен, но все пак определено трябва да се държите по най-добрия начин. Спомнете си за най-близките ви в стремглавото ви устремяване към целта ви. Ще трябва да видите повечето, ако не всички, от тези хора след тръпката от победата и е по-добре да не се налага да се извинявате, че сте поели към грешната посока евентуално.

 

Телец

Някои от вас ще се сблъскат лице в лице с нова персона, която има предостатъчно знания и риторика. Вашата отвореност ще бъде към изучаването на нови мисловни хоризонти, съчетани със силата на вашата личност. Това ще ви накара да изграждате мостове, които може просто да се окажат постоянни. Изследвайте тази евентуална среща, във възможно най-пълна степен и трябва да харесате това, което научавате. Понякога трябва да си напомняте, че често си струва и да рискувате.

 

Близнаци

Очаква ви изненадващ обрат на събитията, но може да е точно това, от което сте се притеснили, че няма да се реализира. Бихте могли да възкликнете, да не вярвате на очите си и да се възрадвате, че това, което не сте очаквали е вече факт. От друга страна, бихте могли да признаете интуитивното си качество, да направите най-доброто като анализ, от което в крайна сметка да останете доволни от така стеклите се обстоятелства. Те могат да се окажат доста полезни.

 

Рак

Вероятно събирате смелостта да скъсате връзките си с доста неприятен познат или саркастичен приятел на приятел, който ви кара да се чувствате по-зле, след като сте прекарали време заедно. Вашето голямо движение към свободата ви кара да се чувствате по-пролетни, по-щастливи и по-свободни, да не говорим и по-уверени! Излезте и отпразнувайте своя личен ден на независимост по свой собствен стилен начин.

 

Лъв

Вашето чувство за забавление и ентусиазъм са заразителни и привличате много фенове на ваша страна. Сега просто трябва да решите какво да правите с тях! Вие сте главният мозък зад тази разрастваща се маса от симпатизанти и всички ще очакват да видят какво с какво ще ги изненадате приятно и  днес. Вашата основна грижа ще бъде, как да увеличите забавлението на всички и с такъв вид мотивация всичко трябва да върви гладко.

 

Дева

Трябва да излезете и да предприемете пътуване към друга дестинация на мислене, за ваше добро ще бъде. Въпреки че в началото може да мърморите заради внезапната промяна на плановете, трябва да се върнете, чувствайки се освежени и съживени, така че давайте напред и оставете безопасните си пътища. Винаги можете да се върнете към тях по-късно, ако ви липсват. Кой знае? Може дори да научите нещо ново и страхотно, което да стане постоянна част от живота ви.

 

Везни

Днес трябва да признаете грешките си и при това бързо! Вашата енергия ще ви тласка да признаете това, към което сте били устремени, ала плахостта ви е възпирала. Дългът и отговорността са важни, но също така трябва да освободите място за малко повече размисъл преди първата крачка, това е потребно, за да върнете блясъка в очите си! Всяко отлагане и  никакви усилия за истинност ще доведе до скучен живот, а именно това трябва да избягвате.

 

Скорпион

Необходимо е да направите промяна на морала, особено вашия собствен, като основен приоритет. Вашата енергия със сигурност ви даде шанс да направите точно това. Възможно е някой от вашето обкръжение да ви изкушава със своето фриволно купонясване и може да ви покани да последвате неговия хаотичен нрав. Въпреки че първоначално може да не сте склонни, ала по-скоро любопитството ви надделее над всякакви опасения, с фантастични ефекти, така че внимавайте!

 

Стрелец

Прегърнете неочакваното днес, сякаш е стар, отдавна изгубен приятел. Докато големите изненади и големи промени карат другите хора да са нервни и агресивни, вие сте се научили да се възползвате от всяка възможност, която Вселената ви изпраща. Това отношение гарантира, че ще си прекарате фантастично, независимо какво ще се случва. Ако са хвърлили камък срещу вас, знаете как да го превърнете в букет от уханни цветя!

 

Козирог

Ще ви тестват днес, ала не се паникьосвайте! Това не е последната планетарна дума за вашите планове. Имайте това предвид, преди да правите прибързани заключения или да се ангажирате с някакъв курс на действие. Това, с което се сблъсквате, наистина не е толкова голяма работа в голямата схема на нещата, колкото и интензивно да изглежда. Запазете хладнокръвие и преценете позицията си. След като преодолеете страха, трябва да видите просто адекватното решение.

 

Водолей

Вашата енергия е подходяща за всякакви планове за разширяване на ума и насърчаване на растежа. Готови ли сте за това? Тези ориентирани към растежа преживявания може да не дойдат при вас във форма, която можете да разберете незабавно, така че не забравяйте да поддържате отворен и фокусиран ум, докато изпълнявате ежедневните си дейности. Способността ви да обръщате внимание на правилните сигнали е изключително важна!

 

Риби

Отстоявайте на желанието си да сновете и да подреждате всичко днес. Колкото по-объркани са нещата, толкова повече възможности има в тях. Ако просто напъхате всичко в една кутия, може да се откъснете от някои изключително важни възможности. Осигурете си достатъчно място за растеж и разширяване днес. Опитайте малко духовни упражнения, за да поддържате тялото си гъвкаво и да направите същата магия върху ума си!

 

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.