Овен

Днес не е нужно да се тревожите за битовизми и дребни проблеми в семейството си. Всичко ще върви гладко във вашите домашни дела и ще имате спокоен и стабилен ден в семейството и дома си. През този ден ще постигате нови висоти и надежди в кариерата си. Може също да имате високи очаквания за деня и това може да ви донесе малко разочарование. Въпреки това, останете фокусирани и ще бъдете на прав път. Очертават се финансови турбуленции и може да ви се прииска да изоставите всичките си материалистични удоволствия, ала не се притеснявайте, защото всичко днес ще бъде временно и затова не правете нито крачка назад. Следете финансовите си печалби и се опитайте да направите промени за подобрение.

 

Телец

Днес ще останете благовидни и спокойни в семейното огнище Въпреки това, можете също да бъдете заети със собствените си работни ангажименти през деня и това може да дразни вашия партньор, така че обезателно намерете доволна пролука за любимите си. Ако вече сте наети на ново работно място, очаквайте добър забавен ден в офиса днес. Може да имате леки работни задачи за изпълнение и втората половина на деня ще бъде весела в офиса. Останалите от вас, търсещите работа могат да продължат търсенето без да се разсейват. Не се опитвайте да давате нищо по ипотечната схема. Бъдете конкретни с бизнес идеите си и бъдете гъвкави и критични при  договаряне с вашия бизнес партньор днес. Инвестициите в недвижими имоти ще бъдат добри.

 

Близнаци

Любовният живот няма да стане скучен поне днес, тъй като може да планирате да прекарате някои емоционални моменти с партньора си, който ще се опита да ви ухажва. Това ще бъде добър ден, ако планирате вълнуваща вечеря със семейството или любимия човек. Днес вие ще бъдете звездата на вашето работно място и вашите колеги могат да вземат сериозна мотивация и вдъхновение от вашия стил на работа. Бъдете готови да влезете в светлината на прожекторите пред вашите старши и младши колеги в офиса. Ако сте направили инвестиции , със сигурност ще бъдат печеливши за деня. Ако мислите да инвестирате добра сума във взаимни фондове, това също може да бъде благоприятен момент за това. Бъдете позитивни и всичко ще бъде наред.

 

Рак

Семейните въпроси във вашия хороскоп за деня ще останат нормални. Можете да почувствате, че вашият партньор или родители са заети и нямат време да прекарат с вас и затова трябва да проявите разбиране и търпение към тях. Ще преминете през някои сериозни предизвикателства на работното място. Това ще бъде време за изпитание за вас. Ще откриете, че проблемите изскачат от време на време. Отървавате се от едно и се появява друго. Ако мислите да капитализирате своите печалби, тогава вероятно днес е подходящият ден да го направите. В случай, че мислите да започнете нов бизнес, може да го направите и това.

 

Лъв

Вероятно по инерция ще се подведете само да получавате, без да мислите за даване, а това ще повдигне проблеми във вашите отношения днес. Ще седнете заедно с вашия партньор или съпруг и ще мислите за идеи за подобряване на отношенията ви. Днес ще изпитате смесени чувства. От една страна напрежението и стресът относно това как да коригирате влошаващата се ситуация ще ви карат да се притеснявате, а от друга страна ще бъдете в настроение да приемете нещата такива, каквито са. Може да се включите в ново планиране и проучване, за да подобрите финансовите си перспективи за няколко дни. Опитайте се да не взимате кредит или заем днес, тъй като това ще увеличи финансовите ви задължения.

 

Дева

Днес може да имате спор с родителите или половинката си. Затова следете какво казвате и помислете, преди да използвате някоя дума, която не е на място. Това може да нарани чувствата на другите, така че бъдете учтиви и нежни днес. Хороскопът ви за работа е много добре за днес. Ще постигнете добър напредък и успехът в крайна сметка ще бъде единствено ваш. Обикновено проявявате усърдие по  паричните си въпроси и финансовото си планиране. Но днес трябва да помислите, преди да предприемете какъвто и да е смел ход и е най-добре просто да наблюдавате пазарните тенденции изкъсо.

 

Везни

Възможно е да ви посети стар приятел след дълго време и това може да ви върне спомените от съвместното ви детство. Вашите деца може да останат център на привличане за днес. Така че поддържайте щастливо своето настроение. Може да сте заети с изпълнението на висящите задачи в офиса днес. Ако сте кандидатствали за нова работа, може да получите одобрителна оферта днес. Не преминавайте към нов кариерен скок и останете верни на своите отговорности. Финансовият хороскоп за този ден отчита умерени резултати за положените усилия. Ето защо е най-добре да останете ограничени със старото правило на работа и да не се ангажирате да правите нови промени в професионален план днес.

 

Скорпион

Би било най-добре, ако мислите и се концентрирате върху подобряването на поведението си, вместо да се оплаквате от поведението на любовната си половинка. Малко промени могат да отведат връзката в правилната посока. Може да искате да изпълните всичките си задължения в офиса и да си почивате у дома. Въпреки всички усилия, които ще положите, това няма да бъде възможно. Ако сте търпеливи, ще можете да завършите значително количество работа. Меркурий дава знак, че днес ще се сблъскате с финансови проблеми. Днес ще се занимавате по-сериозно с паричните въпроси. Няма да можете да разберете как да намалите разходите.

 

Стрелец

Днес в дома ви може да има чувство на носталгия. Може да имате малко гости, които идват за обяд или вечеря във вашият дом и подготовката за събитието може да ви държи на крака и заети почти през целият ден. Днес ще направите някои големи и смели промени в професионалния си живот и това ще доведе до по-добра и ярка кариера в бъдеще. Вземете правилните решения и всичко ще падне на правилното място. Има голям шанс вашите желани инвестиции да се увеличат с добра печалба. Не участвайте в никакъв вид ипотека и се ограничавайте с бюджета си за деня.

 

Козирог

Днес ще запазите зачитането на вкоренената си семейна ценност в някои тежки дискусии и спорове с външен човек. Освен това, ако сте самотен родител, има вероятност да се гордеете с представянето на децата си в спорта. През този период се предвижда уморителен работен ден с по-добри възможности за работа. Търсещите работа могат да намерят добра оферта, а вече наетите могат да очакват нормален работен ден с ежедневни рутинни задачи да бъдат изпълнени. Имате потребност от някакво задълбочено анализиране и стратегически проект във финансовият сектор. Може да имате няколко нерешени финансови проблеми, които трябва да бъдат решени, успеете ли да разчетете паричния ребус ще усетите вътрешен мир и релаксация.

 

Водолей

Не изпитвайте негодувание в сърцето си днес. Вместо това изберете благоговение в отношенията си. Можете да очаквате добра изненада под формата на луксозно пътуване или пищна вечеря, спонсорирана от вашия семеен партньор или любовна половинка. Време е да останете загрижени само за служебните си задължения и отговорности. Не намесвайте в политиката в офиса и ще извлечете добри ползи с добро работно взаимоотношение с вашите управители и преки шефове в офиса. По финансови въпроси ще можете да напътствате хората в кръга на приятелите си днес. Те ще повярват на вашите съвети и също ще се възползват. Може дори да говорите за изкуството да спестявате пари.

 

Риби

Необвързаните могат да очакват добро предложение за брак и това може да доведе до добруване за цял живот. Семейните  могат да се вълнуват за предстоящо романтично пътуване, планирано с половинката си. Предстои ви много интелектуална работа. Днес ще влезете в контакт с много хора на важни срещи, на конференция или чрез интернет. Може да се наложи да вземете някои важни решения в края на деня. Днес ще изглежда, сякаш сте получили докосването на Венера във финансов аспект. Ще можете да положите основите за дългосрочна финансова стабилност и сигурност. Вероятно ще получите добри новини за инвестиране.

 

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.