Овен

Отделете повече време за семейството и добрите си приятели, и преди всичко направете плановете си заедно. Може да ви се прииска да се обадите на стар приятел, времето е идеално за съживяване и укрепване на старите връзки. Това ще ви улесни да установите нови контакти и може би дори приятелства. Ще се наложи да вървите напред в работата ви, независимо от препятствията, които ще се изпречват на пътя ви. Запазете спокойствие и увереност, за да се преборите с трудностите. Избягвайте сложните сделки или рискови инвестиции, тъй като те могат да се провалят. Намалете разходите си до необходимото. Съпротивата е полезна, защото с времето ще си възвърнете старите инстинкти за печелене на пари.

 

Телец

Днес ще бъде трудно да общувате с близките си хора. Може би прекалявате с най-малките неща и се чувствате напълно неразбрани. Би било добре да направите крачка назад, да изчистите мислите си и да започнете да се справяте със  споровете по по-спокоен начин. Вероятно, днес ще действате по нестандартен начин с иновативен подход. Въоръжете се със спокойствие и търпение, за да се концентрирате върху най-важните задачи днес. Ако искате да инвестирате спестяванията си в нещо ново, сега е моментът да го направите. В случа че  обмисляте да инвестирате в нещо по-осезаемо, не се колебайте да попитате другите за съвет. Решите ли да не го направите, няма да понесете никакви неблагоприятни последици.

 

Близнаци

Ще има меки думи и малки жестове, които ще се задържат в ума ви. Има тихата, нежна любяща грижа, която хвърля магическото заклинание на любовта върху вас и която оставя дълбоко впечатление у вас всяка една секунда и минута. Ще бъдете във връзка с вътрешното си аз и ще можете да постигнете истинския си потенциал. Възможно е да се извисите на работното място днес. Вашата засилена енергия ще бъде комуникативна и вие ще бъдете движеща сила във вашата професионална среда. Пред вас ще бъдат отворени редица добри оферти, както и възможности за инвестиции, ако ги потърсите. Финансите ви са под щастлива звезда. Можете да решите коя опция да изберете. Шансовете за паричен успех едва ли биха могли да бъдат по-добри.

 

Рак

В семеен план денят може да донесе смесени резултати. Честите спорове с любими хора може да поддържат домашната атмосфера непостоянна. Прекарването в компанията на семейството и приятелите вероятно ще ви развесели. Може би ще сте склонни да действате импулсивно и да си изпуснете нервите пред ваши колеги или подчинени. Най-вероятно ще има обидени и засегнати. Има някои препятствия по пътя, които пречат на финансовите въпроси да бъде разгледани толкова гладко, колкото си го представяте. Въпреки че ще искате да купите нещо, много по-добре е да изчакате, ако искате благоприятен резултат.

 

Лъв

Това е отлично време, за да продължите напред с вашите планове, защото транзитът на луната е благоприятен за вас. Това ще доведе до желаните резултати, които търсите, защото сте нетърпеливи да преглеждате нови шансове и проекти. Предстои ви скок в кариерата, така че се подгответе добре за предстоящата ви изява, за да докажете потенциалът и професионалните качества, които притежавате. Финансите ви преминават през положителна фаза. Ако се притеснявате да не сте заседнали в коловоз и да нямате резултати, животът ви ще започне да се променя днес. Старите препятствия ще отпаднат и скоро ще разберете как вашите бизнес инстинкти се събуждат отново.

 

Дева

Може да има някои недоразумения с партньора ви, така че трябва да се опитате да бъдете по-търпеливи. Ще има възможност за нови начала, като например среща с нови приятели или започване на ново начало. Вложете сърцето и душата си в това, което решите да започнете, и можете да се насладите на ползите през този ден. Очакват ви много изненади, като по-голямата част от тях ще бъде свързана с успехи в професионален план. Навярно ще работите  усилено по определени проекти, за  да преминете на следващото високо ниво. Днешното съзвездие може да ви предостави неочаквани препятствия, да наруши най-добре подготвените планове или да покаже недостатъците на финансовите проекти, които смятате за ясни.

 

Везни

Вероятно ще бъдете в състояние на обсада в семейния си кръг. Близките може би ви критикуват и вие чувствате, че правите всичко погрешно. Отделете време за размисъл, преди да възразите. Ако реагирате трезво, семейството ви много бързо ще си върне доверието във вас. Ако сте безработни, този ден ще ви предостави добра перспектива за нова, добра работна позиция. Вероятно, ще имате възможността да постигнете максимални резултати с минимални усилия. Вероятно ще получите лоши оферти и ще се увлечете да купувате неща, за които скоро може да съжалявате. Не се опитвайте да избелите ситуацията, защото ако успехът не се случи естествено, няма смисъл да се опитвате да го насилвате. Научете се да ограничавате загубите.

 

Скорпион

Вашият социален или семеен живот вероятно ще претърпи някои турбуленции. Възможно е да се чувствате подтиснати от приятели и семейство или дори е възможно да влезете в спорове с тях. Погледнете критично себе си - може би искате твърде много от близките си. Може би всички ще разчитат на вас, така че се подгответе за доста натоварен работен ден. Ако възникне нещо неочаквано, се постарайте да не взимате прибързани решения. Възможно е да имате проблеми с намирането на добри оферти днес. Ако се опитате да накарате успеха да се случи, ще се случи обратното. Бъдете спокойни и се пазете от рискови инвестиции.

 

Стрелец

Излезте и се насладете на живота докрай днес. Вие ще излъчвате вътрешно спокойствие и спонтанност, които другите намират за неустоими, така че се присъединете към тях. Започнете ново хоби или посетете стар приятел. Постарайте се да се отърсите от променливото си настроение днес. В противен случай, може да си навлечете неприятности от страна на колегите си. Финансовите ангажименти могат да бъдат проблематични. Идеите, които излагате по време на дискусиите, едва ли ще бъдат ефективни и другите ще искат да ви покровителстват. Може да се объркате от това и да влезете в губещи инвестиции.

 

Козирог

Вашето поведение може да бъде неприятно и раздразнително. Помислете добре дали си струва да се разстройвате за определени неща. Не се изолирайте от приятели и семейство, а се опитайте да бъдете по-общителни. Вероятно, ще постигнете определени цели в кариерата си. Преди всичко не допускайте да се разсейвате на работното място и се концентрирайте върху работните си задачи. Бъдете внимателни, когато работите с пари. Инвестирането на капитал в момента може да има много негативни, ако не и катастрофални последици, тъй като е много вероятно да подкрепите грешния кон.

 

Водолей

Едва ли ще доведе до катастрофа, ако партньорът ви не е съгласен с всичко, което кажете днес. Трябва да сте доволни, че и това го има, за да коригирате мненията си. Независимо от всичко, вие ще пожелаете да се докажете като ефективен, мощен и интелигентен начин. Подгответе се за нов цикъл във вашата кариера, през който ще може да реализирате целите си. Няма да ви е никак лесно с редуването на възходи и падения, но звездите ще са на ваша страна днес. Приятелите, които ви дават съвети, в по-голямата си част определено ще са честни с вас. Ако искате да закупите нещо, можете да го направите сега. Ще направите правилния избор и няма да бъдете подведени от търговския персонал.

 

Риби

Използвайте своята съпричастност към своите близки днес. Голямото самочувствие, заедно с вашите проницателни и делови начини могат да уредят всички нерешени въпроси и следователно не е потребно да се колебаете дали да уведомите дипломатично ближните си. Вземането на решения днес свързани с работата ви, ще бъде почти невъзможно. Комуникацията с колеги и клиенти ще бъде ключова днес. Планетите ще бъдат благосклонни към вас. Продължете с това ниво на активност, защото имате правилния инстинкт за печеливши бизнес транзакции. Преговорите за правилните инвестиции се водят добросъвестно и са насочени.

 

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.