Овен

Връзката с вашата сродна душа изглежда ще претърпи известни душевни сътресения. Положете повече усърдие, така че прехвърчащите искри да не разгънат бурен пожар. Вял ден за онези, които ще похлопат на много порти за любов, уви. Както се казва в светото писание  - „Защото мнозина са звани, но малцина избрани“!

И през този ден ще се наложи да работите много усърдно, въпреки латентното си състояние ще успеете да се справите. Но не очаквайте аплодисменти, едва ли колегите ще забележат дори, че присъствате.  

Вероятно ще искате да оповестите публично вашите идеи за инвестиции. Имате добър повод за това. Уникалността на бизнес проектите ви ще предизвика уважение и почит. Но все пак опитайте да запазите конфиденциалност, очите на завистта никога не заспиват!

Аметист: Перфектен за активиране на търпението и балансиране на настроението ви, ако нещата не вървят по начина, по който искате.

Телец

Планирайте днес някаква семейна заинтересованост. Вероятно работната динамика ви е погълнала и често пренебрегвате семейното съжителство. Може би е време да възстановите баланса. Прекарайте повече време със семейството си сред природата или извън домът си.

Служебният романс ви привлича като магнит. Ала все пак офисът е място за работа, а не да показвате чувствата си. От другата страна може да е само невинно увлечение - понякога и Купидон си прави шеги. Концентрирайте се върху работата си. Каквото трябва да се случи, то определено ще се случи.

Има индикации за притеснение относно парите, от къде ще дойдат тези средства. Бъдете така мъдри, вместо да влизате в режим на оцеляване, помислете къде можете да започнете втора работа.

Лапис Лазули: Ако се чувствате нестабилни, този камък ще ви помогне да възстановите връзките си с това, което е най-важно за вас.

Близнаци

Вероятно днес ще получавате повече внимание от всякога. За ваша изненада може да се случи нещо чудесно в личен план, което най-малко очаквате. Ще бъде добре да почистите листата си с приятели. И още, въздържайте се от горчивите преживявания от миналото!

Постигането на положителни цели, може да доведе до изненадващи резултати и да ви насърчи да се заемете с нов гениален и вълнуващ проект. Такава идея би могла не само да ви дари еднократно с парични средства, а и да увеличи значително вашето благоденствие.

Дошло е време да прибегнете към вселенският закон за вземането и даването. При първа възможност покрийте задълженията си и съберете финансите, които ви дължат. Отлагате прекалено дълго и това може да ви донесе неприятни изненади.

Турмалин: Великолепен за фокусиране и умствена острота.

Рак

Вероятни мимолетни и трепетни моменти ще ви споходят с привлекателни непознати. Лесно ще ги плените с чаровност и с шоколадови думи. Не търсете по-дълбоки значения, просто заигравка. Флиртът витае във въздуха и ще можете да го уловите на мига!

Преди да пристъпите сляпо към изпълнение на работните си занимания, си припомнете горчивият опит от минали допуснати грешки. Наложително е да оцените миналото си и да разберете, какво можете да промените и какво трябва да приемете, за да разгърнете своят потенциал като цяло.

Най-вероятно ще намерите повече от един източник за привличане на повече пари. Ще попаднете на правилното място, в подходящо време и с точните хора. Последните ще оценят способностите ви и ще отпуснат щедър кредит на доверие. Възползвайте се рационално от благодатната атмосфера за привличане на повече финанси.

Перлите: Перфектни за вас, когато обмисляте решения, тъй като помагат за укрепване на вътрешната мъдрост.

Лъв

В случай, че много често ви боли от любовта, това означава, че тя никога не е била предназначена да бъде ваша. И никой не може да ви накара да се чувствате слаби, висейки на мъчителното разпятие на погрешният избор. Ако това вече сте го осъзнали, то е настъпило време да се освободите и продължите напред.

Вероятно ще бъдете  замаяни от насладата на отминалите ви успехи в работата. Днес обаче, ще трябва да отстоите това, което вече сте превърнали във факт. Не бихте могли да лежите на старите си лаври, листата на венецът бързо окапват. Така че променете нещо в себе си, интегрирайте повече свежест в работното си занятие.

Изглежда днес ще се изненадате неприятно от факта, че разходите ви за пътуване надвишават в пъти определеният от вас ежедневен бюджет. Помислете, от кое бихте могли да се откажете. Отворете вътрешните си счетоводни сетива, за да прекроите финансовият си бюджет. А не и забравяйте, че парите проявяват ревност. Харчете разумно.

Топаз: Помага, когато трябва да се съсредоточите върху проектите си.

Дева

Ако сте убедени, че любящата ви половинка се е доказала с времето, то бихте могли да  подсигурите зелена карта и постоянен достъп до сърцето ви. За тези без връзка и семейство да очакват интимно и свежо ново начало. Ще бъдете свободни и ще търсите истинските елементи на любовта. Не позволявайте горчивите спомени да помрачат този ден. В случай, че сте препатили, то постъпвайте меко, ала без уплах.

Вашият умствен потенциал расте, но канализирането му в много и различни области всъщност може да бъде непродуктивно. Отделите си известно време за фокусиране. Мощното ви въображение ще ви помогне да разгърнете великите си идеи.

Денят е особено благоприятен за инвестиционни цели, при условие, че сте написали акуратно и внимателно домашното си. Има вероятност финансовата инвестиция да се окаже просто прищявка, но ако изследвате въпросът в дълбочина, скоро ще стигнете до правилното заключение. Вашите разумни  инвестиции също ще помогнат за постигането на вашите дългосрочни цели. Така че не забравяйте да инвестирате само след като прецените ситуацията добре.

Сапфир: Повдига настроенията и подобрява мечтите.

Везни

Променлива атмосфера в личният живот. От една страна нежен бриз ще полъхва розовите облачета,  от друга страна буря от спорни моменти. Ако вече сте във връзка, помислете внимателно, как да се измъкнете  от бурните дебати. Също така бъдете разумни и не се впускайте в излишни авантюри, защото има вероятност да изпуснете питомното, за да гоните дивото.

Завистта и ревността на колегите ви могат да повлияят на нещата. Трудно ще ви бъде да отговорите по справедлив начин и да не оставите тази негативност да повлияе на вашата психика и работната ви дейност.

Този ден може да запали финансовите ви страсти, без да се притеснявате за последствията. Ще бъде само във ваша полза да избягвате заеми или теглене на големи кредити особено днес.

Жадеит: Внася баланс във вашите финанси.

Скорпион

Време е да разширите безусловната си любов и подкрепа, а не да се впускате в конфликтни ситуации или да критикувате партньора си. Трябва да оставите настрана вашите дребни проблеми и оплаквания. Помислете внимателно, как да действате, за да задържите дългосрочното си влияние върху връзката ви.

В случай, че сте объркани и не знаете в каква посока да поемете относно кариерата ви, не се страхувайте да приемете съвет от ваш приятел. Тъй като най-добрият ви приятел е добре запознат с силните и слабите ви страни ще ви даде подходящи предложения, ценен и разумен съвет. Ако работата ви е свързана с инвестиции, продължете с тази дейност и ще се радвате на добри приходи в бъдеще.

Днес звездите ви съветват да обмислите добре възможностите за дългосрочни инвестиции. Проучете възможностите за инвестиране в жилище или земя. Помислете за бъдещето си още днес!

Оникс: За връзка с латентните ви психически способности.

Стрелец

Очертава се романтично време. Може лесно да се свържете с любимият човек. Вашите отношения ще бъдат пълни с емоции и може да сте готови да направите всичко за вашата любов. Любовният ви живот не може да бъде по-добър от това.

Вашата неизчерпаема енергия ще ви позволи да издържите на огромното напрежение на работното ви място. Добрата новина е, че дори и в ситуация на натиск няма да се пречупите и успешно ще постигнете желаните резултати.

За съжаление, вашите звезди също изглеждат „мързеливи“ днес и вероятно няма да ви поднесат печалби, които биха ви освежили. Проявете спокойствие - нека отмине този ден. Както казва Алеф Адептус - Когато мечтите потънат, изгрява надеждата.

Тюркоаз: Насърчава вашата амбиция.

Козирог

Ще се наложи да прекосите алеята на спомените, ще се погрижите за тези изгубени красиви моменти, за да ги изживеете днес. Погледнете към светлата страна на Луната, това ще поднови силите ви, за да се справите с носталгичните мисли.

Използвайте пълноценно комуникативните си умения, за да стимулирате колегите около вас. Успехът ви не само ще ви даде възможност да постигнете поставените цели, но и ще подобрите перспективите за кариерно израстване.

Звездите ви съветват много внимателно да прецените всички рискове свързани с инвестиране и да обмислите дали си струва да рискувате голяма сума пари. Може обаче тази инвестиция да се изплати в дългосрочен план, така че тук идва на помощ вашата прозорливост.

Обсидиан: Галванизира чувството ви за авторитет и лидерство, като същевременно ви помага да бъдете гъвкави в преговорите.

Водолей

Днес може да се чувствате малко тъжни и унили, ако наскоро сте имали спорове с любимият ви човек. Може да имате нужда да останете сами с мислите си. Няма място за притеснение, защото тези малки скандали няма да се отразят на връзката ви и бързо ще бъдат забравени от двама ви. 

Настроението ви още рано сутринта и всяка проявена сприхавост може да предизвика стрес. За щастие, вашите логически и аналитични способности ще ви насърчат да се синхронизирате в необходимото темпо.  

Днес вероятно ще се окажете в по-удобно финансово състояние. Вашите финанси ще вземат възходяща линия. Няма да съжалявате за старите си инвестиции.

Хематит: Връща ви обратно на земята, след като сте плували из висините.

Риби

Тези от вас, които все още търсят любовта, днес ще почувстват щастието от среща с нов човек. Дори тази връзка да е краткотрайна, най-вероятно тя ще ви донесе много вълнение и ще се насладите на неочаквани интимни моменти.

Предстоящите събития на работното място, може да ви хвърлят във водопад от безпокойство. С малко повече усилия и със звездната помощ ще можете да намерите начин да се справите нещата.

Вашата финансова дисциплина ще ви помогне да постигнете особено добри резултати. Поставете си амбициозни и  реалистични финансови цели, за да и постигнете желаният ефект. Но за да успеете, ще преминете през някои трудности и лишения, в съчетание с много упорита работа.

Аквамарин: Предлага повишена осведоменост и ви дава яснота.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението.