Овен

По време на този астрален цикъл - днешните часове, не бързайте със заключенията и избягвайте всякакви дискусии и дебати, които не почиват на аргументи. Всяка конфронтация с партньорът ви няма да доведе до нищо добро като последствия. По-скоро се радвайте на тази обич, която днес ви обгръща и не позволявайте на любовта да се превърне проекция от негативи. Компромисът не е най-силното ви качество, а това, което ви липсва в дипломацията, вие компенсирате със страст.

Действайте с повишено внимание в боравенето с пари и кредитни карти. Денят предразполага към лоши последствия, може да изпаднете в ненужни дългове и покупки, които не са свързани с настоящите ви интереси. Най-доброто е да бъдете умерени и да се придържате към целите си. Когато не знаете какво може да получите от една или друга сделка, несигурните времена са особено тежки за вас. Чувството за приоритет е съществен компонент за вашият просперитет.

Телец

Днес чувствата ви ще са изписани по лицата ви. Необходимо е да се възползвате от възможността да приемете изцяло добронамереността на вашият партньор и да се насладите на любовта си. Ако не си позволите да покажете емоциите си, ще  получите ограничена свобода  и това ще ви превърне в мрачна личност.

Не вземайте важни решения и отлагайте сложните задачи за в бъдеще, особено днес!  Изграждането на идеи, цели и действия върху пясък е твърде рисковано, поставете ги на каменна основа и ще получите необходимата стабилност. Вие сте по-силни, отколкото си мислите, нали?

Използвайте влиянието си във всички сфери, освен ако не искате просто да го имате като гоблен в рамка закачен на вашата домашна стена.  Денят е твърде рискован за съдебни дела, подписване на документи и харчене в повече извън нормите на бюджета ви.

Близнаци

Взаимоотношенията може да се окажат обтегнати и сериозни с партньорът ви. Звездите вещаят нещата да бъдат консолидирани и изяснени. Надеждност е мотото на деня - вашето и на другите. Сега можете да преодолеете обичайното си разстояние по-лесно и да установите една нова близост. Преди всичко любовта се проявява от най-красивата си страна.

Вие определяте, кой може да изграждате, кой ви ограничава и кой не може да бъде възприет сериозно.

Недоволен от себе си? Отделете време да се грижите за собственото си благополучие! Нещата, за които можете да се вълнувате, вероятно ще вдигнат барометъра ви за настроение. Днес няма да ви бъде лесно да се „забавлявате“ с нуждите си от практични неща, като балансиране на финансите. За това прегледайте проекти от близкото минало, ключето към просперитета се намира именно в тях. Подсетихте ли се?

Рак

Вероятно ще възникне прекъсване на плановете ви, което ви принуждава да вземете решение, различно от това, което сте мислили, свързано с една неделна екскурзия една нощ, в която е замесен човекът, който ви интересува. Бъдете търпеливи и се приспособявайте към новите реалности, ще видите как превръщате всяко препятствие в победа.

Можете да постигнете това, което искате, защото волята ви е силна. На този ден съсредоточете усилията си върху изпълнението на задача и не се отказвайте, докато не приключите. Вашите усилия ще дадат добри резултати и вашите финанси ще се подобрят много. Някой, свързан с чужда компания, скоро ще се свърже с вас за една много доходоносна дейност, в която всеки ще спечели и личните Ви доходи ще се увеличат.

Лъв

Денят ще благоприятства вашето развитие. Ще бъде възможно гладкото протичане на нещата. Участието в духовни занимания ще се окаже полезно за вас. Можете да се възползвате от деня, за да изпълните желанията си.

Възползвайте се да направите деня много приятен за вас и вашия партньор. Това ще бъде възможно по време на пътуване. Днес е идеалното време да докажете искреността и лоялността си към партньора си.

Очертават се стабилни парични потоци в професионалните ви области. Работете сериозно и се старайте да изпълнявате поставените от вас цели. По-добрите неща тепърва предстоят. Паричната ви позиция ще доведе до удовлетворение.  Също така ще можете да спестите значителна сума пари.

Дева

Очакват ви вълнуващи моменти още от прага на този ден. Може да се появят пориви за повече любов и ласки, които половинката  ви ще предостави с пълни шепи. Погрижете се да отвърнете подобаващо. Какво повече може да искате, когато се очертава да сте обичани изцяло?

Днес по-сериозната страна на живота ви, излиза на преден план. Тежестта на ежедневието може да ви притисне, или ви кани за повече отговорност спрямо харченето на пари. Ако вашата собствена претенция за съвършенство е в здрави граници, ще преживеете този ден като предизвикателство, но в същото време ще бъдете удовлетворени.

Днес натрупаните знания и мисленето ви, могат да бъдат поставени в по-широк контекст. Те изследват живота ви, вашите способности и цели в холистична обстановка, без да губят от поглед детайлите. За това този ден е с чудесна предпоставка  да се правят планове и да се вземат решения.

Везни

Този ден ще  сте напълно очарователни. По принцип хората, които се интересуват от вас, не биха ви създали проблеми, тъй като сте много ориентирани към партньора. Притежавате чудесни умения да балансирате личните си отношения и това е знак за една дългосрочна съвместимост във връзката ви. Всъщност, как се справяте, когато нещата във връзката ви загрубеят? Ето върху това именно следва да помислите още днес.

Вашата справедливост означава много, когато става въпрос за пари. Спестяването е важно за вас, но е трудно да се даде приоритет, когато има толкова много начини да се насладите на парите, които сте заработили усилено. Затова бъдете изключително внимателни през този ден. Има вероятност да загубите пари чрез кражба, измама или прекалено доверие от ваша страна. Как мислите, ще се справите ли с тези предизвикателства от съдбата?

Скорпион

Възможно е да загубите доверие в лицето на вашият партньор. Това ще бъде труден момент, с който няма да се примирите. Когато усетите, че сте загубили своята лоялност ще се спуснете ожесточено да си я спечелите обратно, защото ненавиждате разделите.

Днес ще се изправите като Давид пред Голиат – грози ви евентуална раздяла. Вашата способност да чувствате страстта е толкова дълбока, колкото и преживяването от болката, така че е важно за вас да избирате кой допускате в интимния си живот. Готови ли сте да устоите връзката си?

Когато стане въпрос за финансови сделки, вие ставате още по-задълбочени и амбициозни, готови да се придържате към нещата до приключване. Можете да бъдете реактивни и трябва да сте сигурни, че не отчуждавате потенциалните си бизнес партньори. Можете да сте перфектни, когато пестите пари, ала днес повече от всякога ще имате нужда от тях. Вероятно ще бъдете притиснати от принудителни разходи. До каква степен бихте могли да развържете кесията си, за да удържите на тази принудителност?

Стрелец

Романтиката е приоритет за вас. Днес ви очаква вълнуващо приключение. Да! Приключения с някого, за когото адски много ви е грижа, но можете да се ядосате на вашата половинка, ако трябва да компрометирате автономността си. Можете да изкажете истината в името на спокойствието или да бъдете прекалено глуповати и да се разстроите. Така че, запазването на спокойствие, когато нещата прегряват е от ключово значение. Кое от двете избирате?

Денят ще ви изкуши чрез хазарта, под презумпцията да ви направи свободни с лесни и бързи пари. Трябва изключително много да внимавате, рискът не е премерен. Звездите дават знак за периоди на консерватизъм и цикли на големи разходи. По-скоро бихте имали страхотни опции извън хазартните преживявания, отколкото да сте обременени с финансови щети. Кое ще предпочетете, рискът или разумът?

Козирог

Нещата с любимия човек ще се подобряват и всичко, което винаги сте искали и за двамата, ще се превръща все повече в реалност. Мечтите почват да се сбъдват!  Лоялни и категорични, вие сте склонни да кажете това, какво имате предвид.  Вероятно можете да се ожените за стабилност и сигурност, вместо да бъдете водени от страстна любов и това е добре, докато по пътя към щастието не се компрометирате. Би било нелепо! По любов или?

Ако имате съвместните финансови дела, днес ще попаднете в трудни моменти на загриженост, особено за онези от вас, които участват в правната система, докато не приключат изцяло делата си. За онези, които искат да заемат пари, може да откриете, че сте блокирани или осуетени в опитите ви и ще трябва да продължавате да настоявате за съвместни решения, свързани с финанси или инвестиции.

Водолей

Днес може да изпитате особена нужда от някой, който ви очарова с любов. Ала не забравяйте, че когато има прекалено много мека интимност, можете да се почувствате доста неудобно, въпреки че искате да бъдете желаният плод за любимият ви. Без значение колко обичате партньора си, важно е да култивирате близостта си и към останалите, родители, близки, приятели и прочие, така че ако нещата се влошат вкъщи, не се отчайвате напълно. Ще можете ли да съчетаете и двете?

Днес парите ще имат тенденцията да са непоследователни за вас - освен ако ресурсите ви не са на върха, можете да ги игнорирате за по-вълнуващи интереси. Онези, които се занимават с бизнес няма да имат подобни проблеми. Изключително благоприятен ден за инвестиции! Тези, които трябва да вземат кредит, за да си купят нещо голямо, като къща или превозно средство, е необходимо да поискат този заем с цялата си възможна увереност. А имате ли я?

Риби

През този ден е най-добре да избягвате случайни запознанства. Проблем или подарък е това, че толкова лесно се влюбвате! Уверете се, че се срещате с някого заради това, което е, а не това, за което се представя.

Днес може да се яви някой от миналото и да започне да навлиза в живота ви. Ще бъде малко трудно първата среща, но ще видите, че след това всичко ще се подобри, така че не гледайте зле на тази среща, тя ще ви помогне да фиксирате определени неща и изясняване на някои предишни съмнения. Все пак не забравяйте, че не всичко, което хвърчи се яде!

През този ден, ако сте служители може да бъдете лишени от допълнителни доходи, както и да получите по-ниски от очакваните възнаграждения от второ работно място като допълнителен доход. Дори има вероятност да бъдете лишени. Ако сте в бизнеса може да се наложи да намалите своя марж на печалба, има шансове за огромна загуба, поради погрешни решения. Може да се наложи да плащате огромни суми по въпросите свързани със съда. Също така можете да намерите нови източници на доходи. Вероятно ще откриете печеливши сделки.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението.