Овен

Възползвайте се максимално и разрешете всички спорни въпроси, тъй като лесно ще стигнете до консенсус с любимия ви човек. Денят ще е благоприятен за по-сериозни разговори с партньора ви по теми, които обичайно избягвате. Днес, може да имате сериозен сблъсък с ваш колега или клиент, който ви е обидил и не се е държал добре с вас. Не позволявайте това да се отрази негативно на работата ви, тъй като може да допуснете някои груби грешки. Сега е моментът, в който да вложите част от парите си в обучение, курс, семинар или специализирана литература, която да ви направи още по-добър специалист.

 

Телец

Опитайте се да направите най-обикновените неща, които ежедневно ви се налага да правите по нов начин. Това ще направи добро впечатление на вашата половинка и ще получите значително повече внимание от нейна страна. Някои от колегите ви днес може да не разберат шегите ви и да приемат думите ви буквално. Добре премислете къде и как може да развихрите чувството си за хумор и до колко е уместно. Преди да похарчите парите си за нещо ново, то си направете подробна „ревизия“, дали вече не притежавате подобно нещо, но е различен цвят. Трупането на излишни вещи само ще изпразни джоба ви.

 

Близнаци

Най-вероятно, ще имате шанса да срещнете разбиране от страна на половинката ви и ще успеете да осъществите всичките си планове. Романтиката и любовта ще са част от деня ви. Ако извършвате дейност, свързана с хранителната индустрия, бъдете сигурни, че ви очаква много работа, но и високи печалби и бонуси. Сега е моментът да достигнете върхови стойности в кариерата ви. Спокойно може да инвестирате парите си в нещо, което смятате, че ще ви донесе добри приходи. Ако имате някои разногласия с партньора ви, то бъдете убедителни с доказателства и статистика.

 

Рак

Денят ще е благоприятен да намерите вашата идеална половинка, ако нямате сериозна връзка на този етап. Разпределението на планетите ще ви помогне да стигнете до някои житейски прозрения относно връзката ви. Може да успеете да използвате ресурсите си в пълния им потенциал. Това може да подобри вашата производителност и представяне на работното място. Вероятно ще постигнете авторитетна позиция. Спокойно може да похарчите малко пари за себе си за това, от което имате нужда, особено ако е на разпродажба и може да спестите до половината от редовната цена.

 

Лъв

Ако ви сте изправени пред трудно решение и не можете да направите избор за някои неща, които касаят връзката ви, то най-вероятно ще трябва да опитате и двете опции, за да ви проверите как ще се почувствате по-добре. Това е отличен ден за вас в работен аспект, тъй като ще можете да се насладите на плодовете на своята упорита работа. Също така денят е благоприятен и за работещите в държавния сектор. Ако се занимавате с частна практика, може да си позволите малко да вдигнете цената на услугите си, но да не бъде повече от допустимото. Това няма да прогони редовните ви клиенти.

 

Дева

В случай че поддържате дадена връзка, само защото сте в зоната си на комфорт и се страхувате от неизвестното без стабилността на партньора ви, то това може да се окаже временно решение. По-добре не поддържайте изкуствено връзка, която е обречена. Ще трябва да се заредите с много търпение и солидни доказателства за твърденията ви, тъй като днес трудно ще убеждавате колеги и шефове, че вашата позиция е най-правилната. Очаквайте днес да ви изненадат приятно като ви върнат пари, които по-рано сте дали на заем. Като цяло ще се радвате на ден с високи финансови постъпления.

 

Везни

Ако днес обръщате повече внимание на приятели и колеги, то партньорът ви определено ще се почувства пренебрегнат и непривлекателен. Напомнете на половинката си, че е най-прекрасното нещо, което притежавате. Като цяло идеите ви ще са добри, но ще се нуждаят от малко преправяне, преди да ги представите на хората, които са над вас в йерархията. Поискайте помощ от страничен човек, който да изкаже безпристрастното си мнение. Когато харчите пари днес, заложете на качеството пред количеството, без значение дали се отнася до храна, дрехи или стоки за дома. Припомнете си, колко пъти евтиното ви е излизало скъпо.

 

Скорпион

Днес, може да се наложи да обсъдите с партньора ви общият ви бюджет и да изгладите споровете в това отношение. Оптимизирайте разходите и махнете всичко излишно, което не ви носи някаква стойност и радост. Вероятно, днес ще ви е трудно да работите в синхрон с другите и за вас ще е истинско изпитание да работите в екип. Ако имате възможност, свършете своята част от работата далеч от шум и много хора събрани на едно място. Напрежението от работата ви може да окаже негативно влияние върху финансите ви, тъй като ще склонни да се утешите с шопинг на неща, от които нямате нужда и сте взели на база емоционално пазаруване.

 

Стрелец

Денят ви ще е много успешен и жизнерадостен, тъй като всичко в любовта ще ви върви по вода. Споделете най-смелите си фантазии и не се притеснявайте да изпробвате нови неща с партньора ви. Планетарното разпределение ще ви направи много успешни в кариерата. Общуването с голям кръг от хора работещи във вашия бранш и воденето на преговори с бизнес партньори ще даде своите плодове. Има шансове за внезапен скок в разходите ви, така че ви съветвам да контролирате импулса си за преразход. Вашите усилия, положени в посока разширяване на бизнеса ви, вероятно ще доведат до успех.

 

Козирог

Колкото и да ви е трудно да говорите по някои сериозни теми с вашият партньор, не отлагайте това и не се опитвайте да заобиколите отговорите на някои въпроси. Бъдете честни и сложете всички карти на масата. Споровете с колеги няма да доведат до нищо добро, така че не се опитвайте да промените чуждото мислене. Ако съветите ви не бъдат приети, то не ги налагайте насилствено и другите да правят нещо по задължение. Днес, може да се наложи да платите за ремонт на техника в дома ви или да трябва да купите нов уред или устройство, което вече не работи.

 

Водолей

Планетарното разпределение днес, може силно да ви повлияе да насочите вниманието си към нематериалните неща във връзката ви. Изслушайте партньора си и станете съпричастен с неговите цели и мечти. Допълнителната работа извън работното ви време може да се окаже доста доходоносна, така че дори от вкъщи да реализирате добри допълнителни приходи. Неочакван непредвиден доход може да освежи финансите ви. Тези от вас, които са взели кредит или са взели пари назаем в миналото, ще могат да изплатят голяма част от дължимото. Днес ще имате отлични възможности за експериментиране.

 

Риби

Днес ще имате усещането, че връзката ви е в застой и сивото ежедневие ви поглъща. Помислете за нещата, които пренебрегвате напоследък и обърнете внимание на малките жестове към половинката ви. Препоръчително е да си записвате важни имена, дати, събития и телефонни номера, на хората с които комуникирате днес, тъй като могат да се окажат доста ценни за бъдещите ви проекти. Разходите за домакинството ви може да са малко по-високи и да се наложи да се лишите от поредната играчка за детето ви или придобивки за вас или половинката ви.

 

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.