Овен

Опитайте се да получите повече подкрепа от членовете на вашето семейство, тъй като ще ви е необходима през този ден. В допълнение от към страна на партньорът, който е близо до вас емоционално, най-вероятно ще усетите цялата възможна топлина. Ще се наложи да покажете на колегите си, кой всъщност стои пред тях. Навярно днес ще бъдете изключително убедителни, карайки останалите да се съсредоточат върху проектите или решенията ви. Днес е време за пари, следвайте инстинктите си, независимо дали става въпрос за лични финанси или проблеми свързани с инвестициите на бизнес партньори, с които сте свързани.

 

Телец

Неангажираните ще имат възможността да се проявят в страхотна любовна форма днес. Това може да бъде началото на нова фаза от техния живот, много по-наелектризираща и още по-искряща от обикновено. Вероятно все още не ви е ясно как да създадете сериозно впечатление на колеги и шефове даден проект или идеи. Мотивирайте се, без значение колко много труд стои зад тази ваша увереност, важното е да успеете да демонстрирате своята професионална стойност. Очертава се евентуална голяма финансова сделка, която ще ви поднесе добри печалби. Бихте могли да ги вложите в нови инвестиции или да изплатите висящите си дългове.

 

Близнаци

Навярно ще усетите нещо по-специално, което да ви потвърди, че сте открили сродната си душа. Дори само един поглед може да ви пренесе там, където винаги сте искали да бъдете. Ще изпитате силни емоции и влечение към любимия ви човек. Днес е препоръчително, да покажете на колегите си вашето уважение, но най-вече да не се колебайте да изразите своето виждане скрепено с факти. Така ще имате респект в работата, който ще повлияе положително на дейностите. Също така ще имате преднина като планирате стратегически опциите за финансови операции в следващите дни. Времето отделено за финансови анализи ще ви донесе повече дивиденти.

 

Рак

За брачните двойки не е препоръчително да се връщат в миналото си, по въпроси, които отдавна са погребани. Опитайте се да не бъдете придирчиви и взаимоотношенията ще бъдат достолепни днес. Много е вероятно, все още не сте оценили достатъчно някакво работно предложение. През този ден трябва да седнете на масата и да го обсъдите задълбочено както със  себе си, така и вашите ръководители. Финансовото ви състояние няма да претърпи големи промени днес и ще запази сегашният си статус. Инвестицията във вас самите е това, което ще ви помогне да водите спокоен живот.

 

Лъв

Ще имате забележителни моменти, от които може да извлечете страстни интереси. Ако искате да революционизирате живота си, можете да започнете и от емоционалната сфера. Никой не може да ви забрани да живеете щастливо. Днес, може би ще имате някои пречки в работата. Ще сте като вързани насила на работното ви място. Всички ще ви опонират и това вероятно ще развали настроението ви. Може да се разплатите с всички банки, кредити, заеми, висящи сметки и всякакви такива затормозяващи ви дългове. Направите ли го сега, ще трябва да отворите нова страница за финансовата ви политика.

 

Дева

Любов и романтика смело ще навлязат в живота ви днес. Ако сте на кръстопът и се чудите как да приключите една връзка, за да се отдадете на нов човек, то не в никакъв случай не водете паралелни връзка, а приключете старото и дайте път на новото в живота ви. Възможно е да ви бъдат възложени много повече задължения от обикновено, за което няма да получите допълнителна компенсация и това може да е доста демотивиращо за вас. Инвестициите или продажбите най-вероятно ще доведат до задоволителни печалби през този ден. Когато става въпрос за вашите бизнес начинания, ще имате подкрепата на вашето семейство и близки.

 

Везни

Може би не обичате да разпитвате твърде много партньора си за лични неща, но астралната конфигурация днес може да ви накара да сте по-мнителни, ако забележите пукнати във връзката ви. Фокусирайте се върху задачите, които не сте успели да свършите в предишните дни и отложете всякакви дейности. Подгответе се за натоварен работен ден. Възможно е да стартирате нов бизнес, защото денят е благоприятен. Въпреки това не очаквайте незабавна възвращаемост от инвестициите, защото може да сте похарчили не малко пари през отминалите дни.

 

Скорпион

Много от отношенията ви ще бъдат поставени под въпрос. Вероятно ще стане чрез изпитанията, които случайността ще донесе. Приятелства, връзки и контакти ще бъдат разтърсени. Очакват ви много изненади, като по-голямата част от тях ще бъде свързана с успехи в професионален план. Навярно ще работите  усилено по определени проекти, за  да преминете на следващото високо ниво. Перспективите за бизнес бавно ще се движат във вашия сектор, така че вашият паричен успех може да дойде от приятели или от други социални дейности. Внимавайте обаче при бизнес сделките.

 

Стрелец

Ще може да откриете общите си цели с вашият партньор, върху които да се обедините, за да изградите едно здраво и щастливо семейство. Определено, ще усетите дълбочината на чувствата си един към друг. Днес, може да разберете някоя истина, която е била скрита от вашите шефове или колеги. Тайните, които ще излязат на повърхността ще ви покажат, че трудно може да има приятелство в бизнес средите. Денят може да ви донесе повече независимост при вземането на финансови решения и може да ви помогне да станете по-динамични в професионалните си дейности. Обновената увереност може също да ви даде по-ясна представа за вашите финансови стратегии.

 

Козирог

Не оставяйте погрешно впечатление у партньора ви, ако не сте настроени за гореща и страстна нощ. Изложете всичко, което ви притеснява и ви пречи да се отпуснете. Оставете хората да изразят всичко, което таят в себе си, бъдете търпеливи и не прекъсвайте събеседниците си. Ще прозрете много неща и ще знаете какво точно търсят клиентите ви. Работете за по-доброто ви финансово състояние и благополучие, но без да завиждате на другите, които имат повече от вас. След време и вие ще се издигнете и ще имате повече, стига да сте търпеливи и упорити.

 

Водолей

Днес ще имате прилив на енергия, който ще ви направи непоклатими във взимането на решения. Не се страхувайте, че ще сбъркайте, просто действайте. Добре ще е да работите в екип с хора, с които споделяте едно мнение по повечето служебни въпроси. Дори да не сте съгласни с нещо, слушайте и се учете от по-опитните от вас. Подгответе се за непредвидени разходи и такива за здравни услуги за вас или някой член на семейството ви. Заделяйте колкото се може повече от приходите ви в момента.

 

Риби

Започнете да живеете живота си, по начина по който вие искате, без да плащате данък обществено мнение. Правете това, което ви харесва и ви доставя удоволствие, тъй като хората никога няма да спрат да говорят. За да се съсредоточите върху служебните си задължения, първо ще трябва да решите някои лични въпроси, за да не се разсейвате по време на работа. Изчистите личните проблеми, за да сте максимално ефективни на работното ви място. Опитайте се на да не прекалявате с пазаруването. Не се влияйте от мнението на другите и не оставяйте другите да влияят на изборите, които правите. По-добре спестете парите си днес.

 

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.