Овен

Очертава се добър ден, за да започнете на чисто. Имате много идеи, но много малко време за реализиране, ала знайте, че имате силата да го направите, малко по малко, за да възстановите нещо, което сте унищожили сами или което е било разрушено. Може да имате някои първоначални затруднения, поставяйки картите си на масата, но това не означава, че можете да разкривате съкровени си неща и също така да се доверите на някой друг да изпълни вашите ангажименти.

 

Телец

Ще имате много теми за обсъждане днес с най-близките ви хора, но се ограничете в задълбочаването на разтегливите теми! Планирайте си нещата по приоритет или тези които може да се окажат най-спешни. Освен това не винете човекът до вас, само защото още да не е готов да се чувства виновен от истината или да останете неразбрани. Вкратце, днес може да е твърде рано да бъдете много сериозни или да поемате твърде много отговорности.

 

Близнаци

Вероятно през този ден ще бъдете фокусирани достатъчно върху хората, които ви обичат, предпочитайки да загърбите себе си и евентуални ваши проблеми. Тези ваши действия ще затвърдят алтруистичните ви качества. Сега е време да покажете още по-силно вашата привързаност към  семейството си. Брачните двойки със сигурност ще подобрят хармонията с партньора, предвид благоприятното звездно влияние. Дори да си позволите няколко момента на разсейване, няма да повлияят на връзката ви, която в крайна сметка е стабилна.

 

Рак

Има въпроси, които трябва да бъдат проучени днес, които едва ли ще да можете да разрешите, освен с обичта и подкрепата на хората, на които дължите най-много. Само те ще могат да ви разберат. Необвързаните, най-вероятно, ще намерят голяма полза от незадълбочените отношения, защото знаят, че ще могат да се обърнат към някои хора, без да се ангажират. Въпреки това, ако продължите в тази насока, рискувате да пресушите сърцето си.

 

Лъв

Днес ще имате желанието да поправите всеки, който греши според вашият мироглед. Въпреки всичко не прекалявайте. Може би ще имате желанието да извадите няколко камъчета от обувката си, особено за тези хора, които не са били в трудни моменти с вас. Някои от вас вероятно биха имали намерение да се отмъщават, ала би следвало да разберете, че и малкото „отмъщение“ може да се стовари върху ви като бумеранг, сиреч поднасяйки отмъщението студено, ще получите същото при това изпепеляващо горещо!

 

Дева

Днес ще имате няколко повода за проява на обич и разбиране. Не би следвало да пропускате целта, в противен случай ще бъде нормално близките ви хора внезапно да се отдалечат.  Двойките ще трябва да се подобрят от комуникативна гледна точка, защото винаги трябва да знаете, че партньорът не може да чете мислите ви, дори да ви познава перфектно. Опитайте се да не прекалявате с излишни твърдения.

 

Везни

Мненията на другите имат значение, но до определен момент. Няма нужда да се влияете твърде много от това, което мислят другите, особено ако тези мнения включват хората, които са в близкото ви обкръжение, може би защото ги познавате по-добре от самите тях. Семейните може да се замислят угрижено, но не е нужно да се страхувате още в началото на денят. Може да ви предстои нещо за ваше добро, нещо което можете да се усъвършенствате заедно, като продължите пътя си още по-свързани от преди.

 

Скорпион

Този ден може да започне с някои емоционални затруднения, особено в общуването. Ако си нямате доверие един на друг, ще бъде трудно да изразите състоянието си. Трябва да преодолеете това препятствие. Всичко, което искате да направите, е да се опитате да опознаете себе си, без чужда преценка, която може да ви попречи. Някои от вас няма да искат да се вземат твърде сериозно, дори и от най-интимната гледна точка. В такива моменти ще бъде добре да се запитате, дали току що направените избори са най-правилните.

 

Стрелец

Много е вероятно двойките да преминат през момент на нестабилност, в който могат да навлязат съмнения и несигурност, както и обиди от миналото. Не трябва да го допускате, а трябва да продължите напред само със знанието, че правите правилния избор. Необвързаните може предпочитат да отделят малко време за размисъл. Вместо да преследват безполезните мечти, те ще се опитат да бъдат по-конкретни и да анализират по-добре чувствата си.

 

Козирог

Вероятно сте прекарали моменти, изпълнени с магия в последно време. Трябва да продължите с този темп, без да се поддавате на меланхолията или сивото ежедневие, което може да ви влоши настроението. Влюбените следва да бъдат силни в чувствата си, защото не гледате ли в една и съща посока, а това може да се окаже твърде голямо препятствие за преодоляване.

 

Водолей

Ще имате няколко въпроса, които трябва да изясните със семейството си, така че би било разумно да си уговорите време и да уредите всичко с търпение и уважение. В крайна сметка можете да се почувствате горди със себе си. Влюбените вероятно ще преминат през момент на страх и объркване. Би следвало да не губите от поглед плановете си за бъдещето.

 

Риби

Опитайте да се забавлявате в този ден, ще бъде много важно да се пробвате и да вземете решения, които по същество могат да ви накарат да се чувствате добре със себе си, както с тези около вас. Всъщност, за да живеете спокойно, няма как да не се обградите с положителни хора, положителни събития, вълнуващи моменти и не мислете много за онези, които сте оставили след себе си, освен ако не принадлежат към вашето семейство, разбира се.

 

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.