Овен

Ако искате да избягате от скуката и сивото ежедневие, то вие сте човекът, който може да промени това и да внесе разнообразие и приятни изживявания през този ден. Днес съдбата най-вероятно ще  ви възнагради за добре свършената работа. Очаквайте добри новини. Ще имате достатъчно основание да се радвате на успеха си. Ако имате собствен бизнес, ще се наложи да бъдете много внимателни спрямо доставчиците, с които работите. Също така, има опасност да ви вземат повече пари от необходимото, така че бъдете предпазливи при даването на пари.

 

Телец

Семейните, вероятно ще имат проблеми свързани с разминаването на мненията. За самотните, денят не е удачен за започване на нова любовна връзка. Днес може да се справите с всичко на работното си място. Както се казва - денят си има и своите тъмни страни. Вероятно, ще срещнете недоволство от своите колеги за елементарни неща. Използвайте всяка възможност да се фокусирате, за да избегнете задаващите се предпоставки за загуба в сектора пари. Бъдете спокойни, шансът е на ваша страна.

 

Близнаци

Страстта и романтиката ще са на лице днес с настоящата планетарна конфигурация и имате възможност да изведете връзката си на ново по-високо ниво, ставайки още по-сериозна. Които търсят нова работа, днес ще имат добра възможност да открият желаната позиция. Ако пък работите, вероятно няма да изпитате тежък трудов ден, просто обичаен работен ден. Не се очертават особено големи проблеми при управлението на вашите финанси, защото днес ще бъдете доста прагматични. Този подход  ще ви помогне да спестите много повече парични средства.

 

Рак

Бъдете внимателни, денят предразполага към конфликти. Въздържайте се от забележки и упреци към половинката си. Само така ще можете да разрешите възникналите проблеми. Ще се наложи да вървите напред в работата ви, независимо от препятствията, които ще се изпречват на пътя ви. Запазете спокойствие и увереност, за да се преборите с трудностите. Вероятно, ще бъдете практични във финансово отношение днес и спазвате финансовата дисциплина, която сте си наложили по-рано. Денят не е благоприятен за кредити.

 

Лъв

Бъдете така разумни да не създавате предпоставки за евентуални скандали. По-скоро се съсредоточете върху връщането на щастието в семейството ви. Внимателно прегледайте своите проекти, преди да започнете работа с тях. Ако си заложите реалистични цели, най-вероятно ще постигнете успехът, който желаете. Опитайте да се поберете в рамките на бюджета си днес, без много излишни покупки, тъй като финансовите средства, които очаквате, може да се забавят.

 

Дева

Различията между вас и половинката ви могат да са предпоставка за сериозни семейни проблеми. Това може да доведе до спорове, които няма да са благоприятни за взаимоотношенията ви. Много трябва да внимавате днес в общуването с колеги и клиенти, за да не давате повод за скандали. Така че бъдете максимално сдържани днес, за да не си изпатите. Денят е изключително благоприятен за инвестирате в движимо и недвижимо имущество. Обмислете няколко пъти сделката, която ви предстои. Вероятно, ще се наложи някои неща да бъдат изгладени.

 

Везни

Някои от вас, които са били влюбени известно време, е препоръчително да обърнат внимание на това, от което се нуждае вашият партньор, преди връзката да се влоши. Вероятно, ще постигнете определени цели в кариерата си. Преди всичко не допускайте да се разсейвате на работното място и се концентрирайте върху работните си задачи. Днес трябва да бъдете особено внимателни със счетоводната  документация, както и въпроси отправени към нея. Като цяло денят ще добър за реализиране на печалби.

 

Скорпион

Вашият партньор може би ще остане обиден от вас под предлог, че му обръщате по-малко внимание, отколкото е необходимо. Също така е възможно да прехвърчат искри на ревност. Ако днес не се чувствате добре, то не се колебайте да си вземете болничен. Но в случай, че сте решили да отидете на работа, то свършете задачите с най-голям приоритет и по възможност отложете работните срещи. Днес ще се наложи да се мобилизирате, защото има сериозни предпоставки за притеснения в сектор финанси. В случай, че проявите и най-малката разсеяност, тогава ще си създадете неприятности в бизнес сферата.

 

Стрелец

Може да имате усещането, че всичко е с краката нагоре и дори най-дребното нещо, може да ви накара да избухнете и да се скарате с партньора си. Старайте се да не нарушавате принципите и правилата, които сте си въвели. Звездите са ви подготвили един работен ден изпълнен с хармония. Движите се в правилната посока и не е добре да се отпускате, отклонявайки се от целта, към която сте се устремили. Днес не е удачно да вземате пари назаем, особено от близкото си обкръжение, приятели или колеги. Вероятността да получите отказ е много голяма. Опитайте се да намерите друг изход от ситуацията.

 

Козирог

Днес може да обсъдите с половинката си промяна, която обмисляте за домът ви, дали ще е някакъв ремонт или обновяване на някои мебели, в крайна сметка всичко зависи от парите, които смятате да похарчите. Днес доста ще трябва да се потрудите, за да оправдаете очакванията, които имат шефът ви и ръководните кадри, в компанията, за която работите. Вероятно, ще трябва да се доказвате много повече от обикновено. Ако имате намерение да инвестирате, предварително проучете партньорите си и не се хвърляйте на рискови инвестиции, които могат да бъдат привлекателни с големия процент на печалба.

 

Водолей

Някои от вас ще бъдат подведени, макар и неволно от партньорите си. Каквато е ситуация да възникне, не отвръщайте със жаждата за отмъщение. Въоръжете се с търпение, докато нещата се изяснят. Това, което другите пренебрегват и отхвърлят като възможна позиция за работа, може да ви донесе страхотен успех. Оглеждайте се и кандидатствайте точно за такава по-необичайна работа, където има дефицит на кадри. Може би сте склонни да подходите към избора на стоки не от гледна точка на трезво изчисление, а от емоционална оценка, която може да ви подведе. В резултат на това най-вероятно ще си купите стоки с ниско качество или това, от което не се нуждаете.

 

Риби

Вероятно ще си спазите своите обещания днес. Ако трудно сте извоювали доверието на половинката си, постарайте да не създавате излишни главоболия за любимият ви човек. Не се доверявайте сляпо на колегите си днес, тъй като могат да се опитат да ви накарат да свършите работа, която не ви влиза в задълженията и вероятно няма да ви бъде заплатена. Не позволявайте да бъдете използвани! Ако и днес имате усещането, че сте във финансов застой, то помислете за всички непредвидени покупки, за които сте изхарчили последните си пари. Превърнете лошият опит, който сте натрупали в нещо по-добро.

 

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.