Овен

Навярно ще се наложи да мобилизирате емоционалните си  импулси, ако искате партньорът ви да бъде близо до вас. Опитайте се да бъдете по-конкретни в романтичното си общение, запазвайки спокойствие дори, ако се сблъскате с някое друго неудобство. Този ден се очертава да бъде много натоварващ в работен план. Работната ефективност ще зависи от вашето внимание към детайлите. Не се очертават сериозни конфликти с колегите ви. Ще се наложи да спестите пари, повече от всякога, както и да инвестирате разумно. Възможно е да претърпите известни загуби, поради грешки в бюджета. По възможност, избягвайте влизането в дългове.

 

Телец

Ще имате забележителни моменти, от които може да извлечете страстни интереси. Ако искате да революционизирате живота си, можете да започнете и от емоционалната сфера. Никой не може да ви забрани да живеете щастливо. Денят ще бъде сложен за вашата кариера. Напрежение и тревоги на работното място и високи изисквания от страна на шефовете. Ако проявите търпение, най-вероятно ще преодолеете пречките. Нещата свързани с финансите ви, ще бъдат доста по-сложни, защото че очертава да се сблъскате със сериозни проблеми. Не се отчайвайте, а забавете темпото на инвестиции и покупки.

 

Близнаци

Бъдещето е пред нас, опитайте се да бъдете доволни от него и оценявайте всеки миг от денят. Все още има подробности, които ще трябва да се изяснят, но като цяло нещата в романтиката ще вървят точно както сте си представяли. Вероятно, ще останете доволни от професионалните ви изяви. Ще имате широко поле за изява на вашите идеи, работни проекти и задачи. За хората със собствен бизнес, денят ще им предостави възможността на вложат финанси в различни инвестиционни проекти и сделки. Като цяло не се очертава инвестираните пари да нямат успехи, а напротив.

 

Рак

Някои представители от семейните двойки ще се опитат да потърсят щастието на грешното място и при грешният човек, ала след това ще осъзнаят, че биха могли да го намерят в интимността в човекът, който имат в близост до тях. През този ден ще се наложи да бъдете особено предпазливи. Трябва да обръщате внимание и на най-малките детайли в работния процес. Вероятно, ще се сблъскате с някои неочаквани разходи, предизвикани от пропуски в управлението на паричния ви поток. При такива неприятни обстоятелства, е препоръчително да запазите стоическо търпение.

 

Лъв

Двойките ще изпитат моменти на отчаяние, особено поради забързаното си ежедневие. Ще трябва да поговорите заедно за тези моменти, за да установите еднозначен ход на действие и да избегнете допълнителните главоболия. Дрязгите с някои колеги вероятно ще продължат. Безработните изключително трудно ще си намерят свободна работна позиция. Ще възникнат неочаквани разходи, но няма да бъдат толкова притеснителни. Ако използвате гъвкаво финансовият си нюх, ще извлечете максимум печалби от извършените сделки през този ден.

 

Дева

Брачните двойки ще бъдат изправени пред сериозна дискусия относно бъдещето си. Ако не харесвате нестабилността, трябва да сте честни със себе си и партньора си, за да разрешите повечето проблеми веднъж завинаги. Вероятно този ден ще изпълнен със спорове, конфликти и ниска работна ефективност. Работният процес твърде трудно ще навлезе в нормалните си обороти. През този ден, доходите ви ще се увеличат значително. Дали ще продавате или купувате това е без значение, важното е да излезете като финансови победители.

 

Везни

За вас се очертава твърде сложен ден. Ще се наложи по-бързо да се измъкнете от критичните ситуации, в които съдбата ви е поставила. В противен случай съществува риск от създаване на опасен прецедент за връзката ви. Най-вероятно ще бъдете в ритъм на работното си място и едва ли нещо би могло да ви спре да реализирате работните си планове. Не е изключено, да ви се даде шанс да реализирате целият си професионален потенциал. Планетарни позиции ще благоприятстват подобряването на вашите финанси и придобиването на материални блага през този ден. Препоръчително е да се възползвате максимално от тези конфигурации, за да укрепите паричните си активи.

 

 Скорпион

Двойките могат да развият негативни чувства към партньора си, така че им  се препоръчва да се отърват от тези лоши чувства. Дребни проблеми могат да се появят на семейния отношения. Вероятно, ще влезете в конфронтация с някой ваш колега, с когото от дълго време си имате особени пререкания. В резултат на това, психическото ви състояние може да спадне рязко и последствията няма да ви харесат. Навярно ще изпитате липса на финанси, ако държите да си купите някои неща. Не разчитайте на ваши приятели и роднини, защото вероятността да ви откажат е много по-голяма.

 

Стрелец

За повечето представители не се очертават сериозни трусове в личен и семеен план. Щедрите разходи може да се нуждаят от проверка и може да се наложи да разчитате на бъдещи спестявания. Много е вероятно през този ден, да бъдете изправени пред изключителни изпитания на работното място. Още в началото на работния ден ще бъдете натоварени с много работни ангажименти. Днес ще бъдете изпълнени с нови финансови идеи, но прилагането им ще бъде трудно. Ще бъдете склонни да вземате трудни решения и това ще утежни разпределението на финансите.

 

Козирог

Благодарение на емоционалната си стабилност и разбиране, ще имате чудесни романтични занимания. Емоционалната ви връзка с половинката ви ще бъде толкова силна, че ще останете блажени. Поставените ви задачи едва ли ще ви затруднят. Нещо повече, ще може да поддържате безпроблемно нивото на работната ефективност, дори и това да ви отнеме доста време. Денят ще се окаже във ваша полза що се касае по паричните въпроси. В каквото и да инвестирате бъдете сигурни, че няма да съжалявате. Не излизайте извън рамките на финансовият ви бюджет.

 

Водолей

Денят вероятно ще изисква да сте по-бдителни, докато избирате партньор от противоположния пол. Избягвайте лоша компания. Ще бъде по-полезно да се отдадете изцяло на работата си, избягвайки досадното обсъждане на житейски въпроси. Времето за работа е изключително ценно затова вложете цялата си енергия. Възможно е да имате известни притеснения и колебания относно покупките, които считате да направите днес. Вероятно това ще ви стресира, но звездите ви гарантират, че няма място за притеснения.

 

Риби

Дребните битови проблеми може да са във възход, така че може да ви се наложи да вземете решения, които не могат да повлияят неблагоприятно на спокойната семейна атмосфера. Навярно очаквате резултати, но няма да сте сигурни в тяхната реализация. Трябва да проявите повече кураж, за да изпълните целите си. Очертава се положително развитие на финансите през този ден. Ще можете да изпълните всичките си пред коледни намерения. Така че впуснете се и пазарувайте на воля.

 

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.