Овен

Днес, може да си дадете сметка, че всички препятствия, през които сте минали заедно с вашият партньор, са ви направили още по-силни като двойка. Не спирайте да се обичате и подкрепяте с вашият любим човек.

Не се опитвайте да претупвате нещата днес, а по-добре си свършете работата качествено, макар и малко по-бавно. Шефовете ви ще забележат всяка една ваша небрежност и несериозно отношение, така че внимавайте как работите през този ден.

Направете така, че да не сте зависими от другите и да се съобразявате според парите, които са ви дали. Заработете си собствени средства, каквото и да ви струва това, за да сте финансово независими.

Телец

Ако до сега сте отлагали решаването на даден проблем и сте избягвали воденето на трудни разговори, то сега може да усетите, че е дошъл моментът да се освободите от този товар. Не се страхувайте са говорите с партньора ви и обсъдете проблемът.

Нещата на работното ви място може да не вървят особено добре днес и да има известни спорове между колегите ви. Това определено може да ви накара да изпитате дискомфорт на работното ви място.

Вероятно ще се сблъскате с доста завистливи хора, които няма да разберат как така не сте във финансова криза и спазвате стриктни финансови правила. Много е вероятно да сте търсени, за да давате пари на заем днес.

Близнаци

Ако в момента нямате партньор в живота си, то не се натъжавайте от това и не търсете на всяка цена просто някой, с когото да излизате, без да изпитвате силни чувства. Спрете да търсите и специалният за вас човек ще ви открие в един съвсем неочакван разговор.

В случай, че работите от вкъщи, вероятно много по-лесно ще се справяте с възникналите проблеми и ще сте лишени от споровете и разногласията с вашите колеги. Много по-ясни ще виждате нещата отстрани и ще взимате правилните решения без външни влияния.

Позволете си да се забавлявате днес и да се купите нещо, което ще ви донесе радост. Дарете повече щастие на най-близките ви хора, без значение колко ще ви струва това.

Рак

Не се опитвайте да упражнявате контрол над чувствата на партньора ви и да властвате във връзката ви. Това може само да ви навреди и да разочарова половинката ви. Въздържайте се от съвети и наставления.

Днес, ще сте в хармонични отношения с колегите ви и разговорите ви ще вървят добре. Лесно ще спечелите хората на ваша страна, за да направите пробив в кариерата ви.

Не се отнасяйте нехайно с парите си и ограничете импулсивните и ненужни покупки, тъй като неусетно може да изхарчите голяма сума пари за непотребни неща. Бъдете разумни.

Лъв

Днес, може да реагирате доста остро и грубо на някои забележки и критики към вас от страна на партньора ви. Макар, че това не е обичайният ви стил на общуване, може да се окаже доста добра практика за напасването на характерите ви.

Ще сте доста натоварени днес и ще ви се наложи да отговорите на доста имейли и обаждания. Контактите с чужденци също ще са изключително ползотворни. Концентрирайте се върху най-спешните задачи.

Днес, може и да не получите очаквано плащане и ще трябва да проявите още малко търпение. Не бързайте да харчите парите, с които разполагате, докато в банковата ви сметка не постъпят някакви приходи.

Дева

Често, сте по-прикрити в чувствата си и трудно изразявате страстта и емоциите си, но с днешната планетарна конфигурация, ще ви е трудно да сте сдържани.

Днес, ще сте много полезни за екипа ви, тъй като най-точно ще филтрирате цялата объркваща информация, която циркулира във фирмата ви. Разумният ви и практичен подход ще ви помогне да излезете на предни позиции.

Пазете се от рискови инвестиции и големи разходи за уреди или технически средства. Не харчете спестяванията си за неща, които трудно биха си върнали инвестицията и няма да ви донесат пари.

Везни

Планетарната конфигурация днес ще направи чувствата към партньора ви още по-силни и интензивни. Внесете малка изненада и лека промяна във връзката ви, за да съживите огъня помежду ви. Химията между вас ще се усеща осезаемо.

Вероятно, от вас ще се изискват по-големи жертви в името на кариерата ви. Бъдете готови да се лишите от свободното си време в името на професионалните ви изяви.

Когато сте спечелили парите си с много труд и усилия, ще ги харчите много по-трудно. Ще сте доста пестеливи днес и добре ще обмисляте всяка една покупка, преди похарчите всеки един лев.

Скорпион

Ще е добре да спрете да се съгласявате безропотно с всяка една дума на партньора ви. Не се надпреварвайте кой е по-знаещ и можещ по всевъзможни теми, а просто съберете смелост и изложете точните аргументи в защита на вашата позиция.

Трудно е да работите в изолация и вероятно ще ви липсва малка доза конкуренция. Бъдете критични към себе си и се старайте да давате най-доброто от себе си, за да сте удовлетворени от работата си.

Днес, ще се радвате на добра печалба от усърдната ви работа. Първо се погрижете за спестяванията си и след това харчете за плануваните от вас неща.

Стрелец

Разположението на планетите днес ще е изключително благоприятно за вас, тъй като ще може да изпълните всичките си планове спрямо личния ви живот. Лесно ще влияете и омайвате партньора ви с вашият чар и интелект.

Критиките или похвалите от вашите шефове, ще ви насочат как да продължите напред в работата си и дали да въведете някакви промени. Бъдете отворени за съвети и изпълнете всички молби на ръководството ви.

Каквото и да ви говорят вашите близки, не се поддавайте на идеите да вземете кредит, който после години наред трябва да изплащате. Разубедете роднините ви и се простирайте според чергата си.

Козирог

Днес, може да сте в едно доста особено положение, при което от една страна ще искате да задълбочите връзката ви, а от друга страна ще изпитвате страх от дългосрочно обвързване. Докато тези чувства се борят във вас, няма да стигнете до конкретен изход от ситуацията.

Забавете малко скоростта, с която работите и бясното препускане през работните задачи. Това ще е най-доброто за вас и не го възприемайте като някакъв провал.

Избягвайте онлайн пазаруването и транзакциите днес, тъй като има опасност от технически грешки, които ще ви създадат доста главоболия. Купете най-необходимите неща в близките до вас магазини като плащате в брой. 

Водолей

Днес, може да имате някакъв спор с вашата половинка. Партньорът ви упорито ще държи на мнението си и няма да е склонен да отстъпи. В крайна сметка, докато не се обедините върху една обща позиция, трудно ще стигнете до консенсус.

Бъдете упорити и защитавайте личните си интереси дори в професията ви. Заявете ясно вашата позиция и не се съгласявайте с неща, които не отговарят на личните ви принципи на работа.

Проявете щедрост към най-близките ви хора днес. Погрижете се за една хубава вечеря и зарадвайте семейството си с малки изненади. Покажете любовта си с малки жестове на внимание.

Риби

Вероятно, трудно ще намерите общ език с партньора ви днес. Преходите в характера на половинката ви, ще внесат доста объркване във вас. Навярно имат нужда от вашето успокоение.

Проявете критичност днес и не приемайте всичко, което ви се казва за чиста монета. Събирайте факти от различни източници, преди да си направите дадено заключение.

Макар и да са отминали трудните дни във финансово отношение, то не се отпускайте твърде много и се старайте да отделяте регулярно определена сума към спестяванията ви.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.