Овен

Ако сте имали съмнения през последните няколко  дни,  непременно ще трябва да ги разсеете, преди да са се превърнали в истински проблеми. Абсолютно не можете да позволите на никого да забележи вашето колебание. Би било по-подходящо да делегирате някои задачи на други хора, за да сте по-свободни и по-малко склонни към  объркване.

 

Телец

Имате положителни енергии през този ден, благодарение на които със сигурност имате предимство  пред останалите, но трябва по-добре да се погрижите за личните си отношения, вместо да ги оставяте да изгният. Семейните наистина трябва да се постараят повече да се опознаят, дори и да са заедно от дълго време, тъй като има неща, които може да са пропуснали и би било добре да опознаят.

 

Близнаци

Така или иначе ще намерите това, което търсите от дълго време, а именно по-голяма стабилност. Малцина са толкова упорити и целенасочени като вас, поради  което винаги успявате във всеки свой проект, от най-простия до най-революционния. Всички ще разчитат на вас, защото имат пълно доверие във вашите способности.

 

Рак

Няма по-добър начин да вземете решение и да го приложите за нула време от това да докажете, че сте прави. Някои хора ви приемат за даденост точно поради тази причина,  тъй като повечето от идеите, които сте имали, никога не ги довеждате до изпълнение. Не можете да обвинявате онези, които постоянно ви връщат назад, поне не винаги.

 

Лъв

Днес ще бъдете все по-ориентирани към нови хоризонти. Опитайте се обаче да придадете необходимото значение и на личните отношения,  защото хората около вас не винаги харесват вашето дистанцирано отношение или това, което изглежда така. Помислете преди всичко върху този аспект.

 

Дева

Днес ще предпочетете да вземете някои доста удобни решения, тъй като усещате цялата умора от последните няколко дни. Не е нужно да се чувствате виновни за това, всъщност  трябва да сте благодарни, че можете да разберете кога е време да прекъснете динамиката.

 

Везни

Настроението ви ще пострада от някои недостатъци днес. Ако се притеснявате за романтичната връзка, опитайте се да се поставите на страната на другия, за да разберете какво можете да направите, за да я възстановите. Вие сте много съпричастни, следователно можете да разберете  през какво преминават хората в такива драматични ситуации.

 

Скорпион

Двойките трябва да бъдат гъвкави, както към партньорите, така и към членовете на семейството, в  противен случай наистина рискуват да предизвикат война без причина. Необвързаните могат да бъдат много доволни от състоянието си, повече от всякога днес,  защото ще се чувстват свободни да изпитат онова усещане за свобода, което им е липсвало.

 

Стрелец

Най-после можете да отчетете някои резултати, тъй като в този ден ще сте предразположени да свършите точно онази част, която ви липсва и която сте влачили дълго време. Всички ще се гордеят с вас. Не започвайте да спорите за дребни проблеми. Те обаче ще бъдат разрешени по-късно, когато ситуацията се стабилизира.

 

Козирог

Двойките наистина трябва да направят нещо различно  от обикновено, в противен случай ще се окажат, че нямат какво да си кажат и ще се гледат така, сякаш не се познават. От време на време трябва да варирате. Необвързаните няма да трябва да обръщат твърде много внимание на малките неща, в противен случай ще се окажат ненаситни в желанията си.

 

Водолей

През този ден може да изглежда  сложно да проследите всичките си дейности, предвид липсата на отношение, което  ще проявят някои членове на семейството, които трябва да ви помогнат. Егоизмът може да проникне в съвестта им, но това е нормално в наши дни.  Въпреки това ще имате безкрайни ресурси, така че ще можете да се справите въпреки всичко . Това ще бъде добър тест за издръжливост за вас.

 

Риби

Със сигурност имате много повече шансове точно сега  да вземете обмислени решения, вместо да мислите за това, което не сте постигнали. Трябва да продължите напред въпреки всичко. Вашият характер може да бъде разпознат и по силата, която ще покажете в най-трудните моменти. Така че се опитайте да останете позитивни.

 

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от астрологичния психолог и езотеричен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.