Овен

Бъдете мили с партньора ви днес и инициирайте спокоен разговор, чрез който да обсъдите важни за вас неща без спорове и караници. Изслушвайте се без да се прекъсвате и бъдете готови да направите някои компромиси от ваша страна в името на общото благо. Сигурно сте консумирали много енергия през последните дни. Трябва да намерите начини да спестите от консумацията на енергия, без да се натоварвате неоправдано.

 

Телец

Общуването в социалните мрежи днес, може да ви срещне с някой който ще ви впечатли със своята срамежливост и чистота. Вероятно, това ще е човек, който обичайно не прекарва времето си в социалните мрежи, а ги ползва само по работа. Комплиментите ви ще накарат отсрещният човек да се усмихне. Каквото и да ви говорят вашите близки, не се поддавайте на идеите да вземете кредит, който после години наред трябва да изплащате. Разубедете роднините ви и се простирайте според чергата си.

 

Близнаци

Ще се изненадате как само няколко мили думи може да докоснат сърцето на любимия ви човек и да направят много повече, от който и да е подарък. Бъдете щедри с комплиментите днес, особено в моменти, в които сте по-близки и интимни. Днес, ще се радвате на добра печалба от усърдната ви работа. Първо се погрижете за спестяванията си и след това харчете за плануваните от вас неща.

 

Рак

Независимо дали вашият партньор е съгласен с вас или не, то вашето мнение ще има превес днес. Планетите ще са на ваша страна и ще ви помогнат да изпълнените всичките си планове, които касаят личния ви живот. Изискайте от партньора ви да уважи вашите решения. Направете така, че да не сте зависими от другите и да се съобразявате според парите, които са ви дали. Заработете си собствени средства, каквото и да ви струва това, за да сте финансово независими.

 

Лъв

Днес, може да имате известни пререкания с вашите родите относно личните ви отношения с вашата половинка. Макар да се чувствате в много неизгодна позиция, и да не искате да нараните нито половинката си, нито родителите ви, ще се наложи да вземете страна, и това да бъде страната на вашата лична връзка с любовта на живота ви. Днес, може и да не получите очаквано плащане и ще трябва да проявите още малко търпение. Не бързайте да харчите парите, с които разполагате, докато в банковата ви сметка не постъпят някакви приходи.

 

Дева

Разговор с ваш приятел или виждането на нещо докато се разхождате, което ви навява някакъв спомен от миналото, може да ви накара сериозно да се замислите, дали наистина се чувствате щастливи от живота си днес. Обсъдете с партньора ви, нещата които ви липсват, за да се чувствате доволни от живота. Вероятно, днес ще се сблъскате с доста завистливи хора, които няма да разберат как така не сте във финансова криза и спазвате стриктни финансови правила. Много е вероятно да сте търсени, за да давате пари на заем днес.

 

Везни

Не позволявайте денят да отмине, без да сте заявили дълбоките си любовни чувства. Превърнете деня в празник и не пропускайте да изпълните обещание, което отдавна сте дали на любимия ви човек. Пазете се от рискови инвестиции и големи разходи за уреди или технически средства. Не харчете спестяванията си за неща, които трудно биха си върнали инвестицията и няма да ви донесат пари.

 

Скорпион

Днес, може да бъдете изкушени от желанието ви да флиртувате, но много внимавайте да не се подхлъзнете и да загубите любим човек, заради един временен флирт. Ценете настоящата си връзка. Макар и да са отминали трудните дни във финансово отношение, то не се отпускайте твърде много и се старайте да отделяте регулярно определена сума към спестяванията ви. Така ще се чувствате сигурни и защитени във всеки един момент.

 

Стрелец

Ежедневните ви домакински задължения, може да ви попречат да прекарате повече време с партньора си по романтичния начин, по който сте си представяли. Постарайте да излезете на една специална среща или излет дори. Забавете малко скоростта, с която работите и бясното препускане през работните задачи. Това ще е най-доброто за вас и не го възприемайте като някакъв провал.  

 

Козирог

Най-вероятно сте относително доволни от настоящата си връзка и не обръщате достатъчно внимание на партньора ви. Позаинтересувайте се кои са нещата, които измъчват половинката ви и се извинете за това, че сте я пренебрегвали в последните дни. Позволете си да се забавлявате днес и да се купите нещо, което ще ви донесе радост. Дарете шепа щастие на най-близките ви хора, без значение колко ще ви струва това.

 

Водолей

Разположението на планетите днес няма да е във ваша полза, тъй като напрежението между вас и партньора ви ще нараства. Острите думи и нападки може да оставят дълбоки рани, така че добре обмисляйте всяка една изречена дума, за да не съжалявате по-късно. Когато сте спечелили парите си с много труд и усилия, ще ги харчите много по-трудно. Ще сте доста пестеливи днес и добре ще обмисляте всяка една покупка, преди похарчите всеки един лев.

 

Риби

Вероятно, днес ще сте ентусиазирани да споделите с половинката си за всички хубави неща, които ви се случват и всички вълнуващи личности, с които се срещате. Начинът, по който ще говорите за тези неща ще накарат партньорът ви да ви слуша в захлас. Не се отнасяйте нехайно с парите си и ограничете импулсивните и ненужни покупки, тъй като неусетно може да изхарчите голяма сума пари за непотребни неща. Бъдете разумни!

 

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.