През 2020 г. плановете и идеите ще вземат превес. Вашата съвест и вашите ценности ще бъдат тествани през цялата година. Ще дойде моментът, в който липсата на вдъхновение ще приключи и това ще е периодът от юли до края на август. Тази година вашите лични и финансови нужди навярно ще се материализират. Поддържайте връзката си с близки приятели и роднини, защото това ще бъдат хората, които ще бъдат до вас в трудни ситуации и ще ви подкрепят изцяло.

Любов:

Като цяло любовният ви живот ще бъде относително добър. Любовната магия ще ви постави в такава позиция, в която ще можете да укрепите вашите взаимни романтични отношения. Зимните месеци предразполагат към не чак до там добри намерения в сектор любов. Едва през месец април неприятната мъгла ще се повдигне и истинските чувства ще се покажат в целия си блясък. В семейно отношение 2020 година няма да бъде особено благоприятна и ще се наложи да вложите повече търпение и дипломатичност.

Работа:

По възможност избягвайте допускането на малки досадни грешки на работното си място, защото най-вероятно ще изпитате дежавю от предходни години. Ако сте безработни, месеците с подходящи за вас свободни работни позиции, ще бъдат от средата на април до края на юни месец, а също така месеците септември и октомври. Не се очертават множество конфликти в работата, но през март и ноември ще се наложи да бъдете изключително внимателни и предпазливи, спрямо ръководните кадри и колегите си. В периода февруари - април има вероятност за повишаване на работното ви възнаграждение.

Пари:

Тази година ще се окаже тест за вашите финансови познания и може да получите най-добрата оценка в този аспект. 2020 година ще протече гладко - в рамките на очакваното. Възможно е от време на време да има някакви финансови проблеми (през февруари, юли и октомври), но не трябва да се притеснявате, защото те няма да бъдат особено сериозни. Съществува и възможност да получите допълнителен доход. Не са изключени изненадващи ситуации, които ще ви дадат възможност за рестарт във всяка една област. Ще бъдете оценени повече от всякога за отличните ви професионални умения. Максимизирайте своят потенциал, за да постигнете личните си амбиции.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.