Новата 2020 година ще ви предостави възможността да надникнете отвъд финансовите хоризонти и това ще завиши вашият просперитет. Ще имате повече време да се отпуснете, да си починете и да се почувствате по-свежи, в сравнение с предишни години.

Любов:

Вратите на любовта ще бъдат широко отворени за вас през 2020 година. При всички положения звездите ще ви помогнат да бъдете още по-стабилни в личен план. Семейните и любовните връзки ще бъдат изцяло трансформирани в добрия смисъл. Време е да изразите своите чувства и желания към партньора си, поднасяйки главозамайващи и шикозни изненади.

Работа:

В професионалната област може да очаквате една изключително ползотворна и ефективна година. Интелигентността, разсъжденията и креативността, ще ви изведат на по-високо ниво в кариерата ви. Упоритата ви работа ще бъде възнаградена от съдбата подобаващо. Членовете на работния ви екип могат да разчитат напълно на вашата подкрепа. Не се увличайте от всякакви изкушения по отношение на финансови печалби и трудов статус без наличието на точен адресат.

Пари:

През 2020 г. ще имате големи постижения в областта на финансите. Тази година ще можете да спестите повече от всякога. Имайте предвид, че на всеки два месеца шансовете ви за инвестиции ще се увеличават от 20 до 30%. Това ще ви даде възможност да разширите бизнеса си в други пазарни ниши. Като цяло, месеците - април, май, юни, юли и преди всичко август, ще ви предоставят уникалната възможност да удвоите капитала си.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.