Невероятно предложение за брак получи една пловдивчанка от нейния любим. Вълнуващото събитие се случи в неделя на една от терасите под Альоша. А за да се случи всичко толкова прекрасно, немалка роля има младо пловдивско семейство и... 4-месечният им син.

Ето какво ни разказа съпругът, който е приятел на бъдещия младоженец:

"Момчето отдавна обмисля тази крачка. Обади ми се миналата седмица и ме помоли да му помогна в избора на пръстен. Видяхме се и първо го попитах как се е решил на тази стъпка - за да видя дали е сигурен. Отговорът му беше много убедителен. Каза, че за тези почти 3 години, откакто са заедно, той не е бил по-щастлив, обича я и осъзнава, че това е жената, с която иска да остарее. Жената на живота му.

Купихме пръстен. След няколко дни поканихме бъдещата булка вкъщи на гости, за да е сигурен, че тя няма да си е у дома. Той искаше да попита родителите на бъдещата булка дали му дават ръката й. Няколко дни подготвяхме украсата и доизмисляхме плана за предложението.

Първоначално планът беше за тепето над Стария град, но впоследствие той каза, че е по-добре Альоша, защото това е любимото й място. И така в неделя сутринта събрахме от няколко места украсата и започна превозването й към Альоша. Най-големият помощник беше синът ни (на 4 месеца).

В 14:00 часа стоварихме всичко на терасата над фитнеса и Митко тръгна към дома на Ива, за да я изведе уж на разходка. Докато ги чакахме със съпругата ми, приготвихме всичко. И остана да чакаме тях. Дойдоха и понеже бях оставил телефона си в цветята (уж скрит, за да звучи нежна и романтична музика, а всъщност правех видеозапис), Ива го позна и започна да се оглежда, за да ме види. 

Когато е видяла украсения кът, Ива е казала на Митко: "Да се махаме, защото ще развалим на някого изненадата". До този момент тя не е подозирала и очаквала точно в този ден Митко да й предложи. 

Направих няколко кадъра, докато Митко й предложи, и след това ги поздравихме и оставихме да се наслядят на момента."

Това е историята. Красива, романтична, любовна. Каквато трябва да е всяка история в началото на един нов житейски път. Екипът на TrafficNews.bg пожелава на Ива и Митко още много прекрасни моменти в съвместния им живот. И добри приятели като тези, които помогнаха за празника им.


TrafficNews.bg