Цветан Василев вади претоплени манджи. Така коментира в парламента последното интервю на банкера депутатът от ДПС Делян Пеевски. Поредното изявление от Белград взриви отново политици и медии и коментарите не спират в последните дни.Пеевски подчерта, че е най-проверяваният човек в държавата и няма против отново да го проверяват.

Делян Пеевски е категоричен, че няма спор между него и Василев и обяви, че няма да дава отговор на интервюто на Василев. "Според мен г-н Василев се опитва да отклони и много да елементаризира спора, че е между мен и него. Нямаме спор, да си отговаря пред държавата, да обяснява защо прехвърля тези активи по 1 евро", коментира Пеевски. С мен той няма друга тема, допълни той. 

Пеевски коментира и твърденията на Цветан Василев, че е действал под натиск. Той го твърдеше още преди година, това е вече проверено, дори и тези лица, които той визира казват, че няма такива разговори. "Той визира Лазов и мисля, че Ангелов, пише го ясно в постановлението, което ми е изпратено от прокуратурата", допълни още Пеевски.

Запитан има ли защо Цветан Василев да се притеснява за живота си, Пеевски отвърна: "Не знам, питайте го от какво се притеснявам, от мен със сигурност няма за какво да се притеснява."

Вижте обвиненията на Цветан Василев, които предизвикаха изказванията на депутата Пеевски ТУК

TrafficNews.bg