Николай Бухалов: Тотев каза, че оставя проекти за 200 млн. лева – трябва да ги изпълним

Пловдив е дал много на мен, искам и аз да направя нещо за него, заяви кандидат-кметът

Пловдив
10.09.2019 15:50 2021 2
Николай Бухалов: Тотев каза, че оставя проекти за 200 млн. лева – трябва да ги изпълним

„Аз не съм роден ден тук, но от близо 40 години живея в Пловдив. Този град е дал много за мен, искам и аз да направя нещо за него”, заяви кандидатът за кмет от „Кауза Пловдив” Николай Бухалов. Двукратният олимпийски шампион заяви, че не бива да се правят резки завои в управлението на града . Той изтъкна, че Иван Тотев е оставил проекти за 200 млн. лева, които трябва да се реализират и те ще бъдат основните му приоритети – „Модър-Царевец”, нов мост над река Марица, връзка между район „Тракия” и „Южен” и решаване на проблемите с паркирането.

Георги Титюков, който е кандидат за кмет на район „Централен” заяви, че програмата за управление на „Кауза Пловдив” е писана заедно с пловдивската общественост. Тя ще бъде представена детайлно следващата седмица, когато бъдат представени останалите три районни кмета и листата за общинския съвет.

Титюков изтъкна, че този тази година е силно застъпена гражданската квота сред кандидатите на „Кауза Пловдив”. Освен Николай Бухалов, който бе определен  от нея, в листата ще попаднат хора като Любомир Чакъров и Румен Кривицки.

Спортът, както може да се очаква в силно застъпен в програмата на местната формация. Като приоритет бе изтъкнато изграждането на лекоатлетически стадион, спортна зала „Дунав”, Плувен комплекс „Младост”, Втори гребен канал в екопарк „Марица”, както и засилване  на масовия спорт в Пловдив. Особено внимание ще бъде обърнато и на физкултурните салони в Пловдив, откъде започва всичко в спорта, каза Бухалов.

Двукратен олимпийски шампион влиза в надпреварата за кмет на Пловдив„Кауза Пловдив” издига Николай Бухалов за градоначалник, Георги Титюков – за кмет на „Централен”

Напишете коментар
Вашите коментари през Trafficnews.bg
2 Коментара
Сортирай по
коментар

Хаха 16:33, 10.09.2019

Бухал не се прави на загрижен бе! Асвалтираха ти покрай фитнеса и строите кооперация в парка! Гледайте си там спорта и не се бъркайте, където не разбирате. Крадливецът Тотев го чака затвор!

Oтговора0
коментар

Пффф 18:13, 10.09.2019

Най-принципният е Бухалов... Във фитнесът му дори не чукат касови бележки, но понеже е общински съветник от Герб НАП не ги интересува!

Oтговора2
коментар

Георгиева

Не е съветник от ГЕРБ а от "Кауза Пловдив" с лидер Тютюков.

коментар

Димитрова

Жилищните сгради са на гн Ташков, а не на Бухалов

Вашият коментар през Facebook

Изпрати новина