„В управлението, подобно на билярда, най-важни са правилната стратегия, доброто позициониране и контролът върху играта” – коментира кандидатът за кмет на р. Южен Красимир Трифонов. Той събра в клуб „Дейзи” трийсет от най - добрите играчи на билярд в района, които играха в подкрепа на №5 за местните избори.

„Турнирът по традиция се организира от БСП – Южен и тази година е четвъртото му издание” – обясни районният председател и кандидат за общински съветник доц. Ангел Иванов.

Участниците показаха професионални умения в надпреварата за първото място. В директни елиминации един срещу друг се изправиха тримата най - добри, сред които бе и фаворитът от миналогодишната надпревара. Първото място спечели Пресиан Базми на 24 г., а на второ и трето се класираха Стоян Къртев  и Йордан Михатев.

Кандидатът за общински съветник и председател на МО в БСП-Пловдив Теодора Халачева прикани всички присъстващи  да бъдат активни на 25 октомври. „Изборът на №5 в трите бюлетини – за кмет, за районен кмет и за общински съветници, е избор за промяна на нашия град, в който ние, младите да останем и да се реализираме” – посочи 24-годишната политоложка.

Младият кандидат за районен кмет на Южен Красимир Трифонов награди победителите и обеща турнирът да стане част от спортния календар на района, когато той оглави администрацията.

TrafficNews.bg