Кандидатът за кмет на район „Централен” и водач на листата за общински съветници на коалиция „Кауза Пловдив” Георги Титюков и кандидатът за кмет на район „Южен” Рени Стефанова бяха официални гости на откриването на градския шампионат по джудо, стартирал в зала „Олимпиада”.

70 момчета и момичета на възраст от 6 до 13 години от 5 пловдивски отбора „Арена”, „Спартак”, „Сатурн”, „Гладиатор” и „Щит” взеха участие в оспорваната надпревара. „Пожелавам Ви здраве, защото за един спортист по-важно от здравето няма и незабравими битки, които да минат без контузии. Нека най-добрите и подготвените да спечелят. Надявам се колкото се може повече от вас да развеят българския трибагреник и чуят националния химн на международни първенства и олимпиади”, обърна се към присъстващите Георги Титюков.

Освен гордостта и удовлетворението от победата за най-добрите бяха предвидени грамоти и медали. В листата на коалиция „Кауза Пловдив” с номер 6 в интегралната бюлетина за кандидати за общински съветници е и Свилена Русева, която е републикански съдия по джудо и зорко оценяваше участниците в двубоите.