Борис Николов е на 43 години, завършил е управление на малък и среден бизнес в НБУ. Лекоатлет – с медали, пристрастен скиор, има семеен бизнес, собственик на White bar, все още неженен. Работи от 16-годишен и влага страст във всичко, с което се захване. Никога не се отказва, колкото и пречки, трудности, противници и неверници да се изправят срещу него. Вярва, че всеки опит е полезен. В политиката влиза със същите силни емоции – не за пост, привилегия или да прелива от пусто в празно партийни постулати, а на принципа: по-добре направи нещо, отколкото да мрънкаш и да се оплакваш. Защото... „Няма време за губене”. С идеите на Новото време е емоционално свързан и вече 10 години не спира да вярва, че времето на младите и активни хора ще дойде, ако вземат съдбата си в свои ръце, ако са умни и образовани, ако не се страхуват да работят неуморно и да трупат опит и качества и ако имат смелостта да поемат отговорност.

За 10 години в политиката Борис не е заемал никакви постове, не защото не е имало възможности, а защото за него Новото време не е просто партия, а кауза, която задължава всеки отдаден на тази кауза, сам да постигне достатъчно в живота си, за да може от свое име да каже, че е готов да поеме отговорност и да отстоява идеите, които ще превърнат Пловдив в град на щастливи и реализирани хора, град с бъдеще, а не само с минало. Защото обича Пловдив. И иска всички пловдивчани да могат от сърце да кажат същото. И със сърце всеки да избере това бъдеще за града, който обича.

Всички се гордеем с това, че Пловдив е най-старият жив град в Европа. И трябва да пазим Стария град като най-ценното наследство от дедите ни – казва Борис, но трябва да счупим рамката и да излезем от клишето на калдъръма и бялото сладко. Трябва постоянно да водим политически дебат за бъдещето, за това какъв град ние ще оставим на децата си, за това какъв ще бъде Пловдив утре... Така стига и до идеята за името на коалицията, в която за бъдещето на Пловдив се обединяват Новото време, Бизнес Експертен Съвет и Синьо единство – модерните идеи, доказаната експертност и автентичната дясна политика. Една формула на отговорността, в която всеки с името, опита, знанията и сърцето си обявява най-сериозния мотив да се включи в състезанието за местната власт: Аз обичам Пловдив!

Никой от нас – кандидатите за кметове и общински съветници от листата на ПЛОВДИВ УТРЕ, няма причина да търси политическо или партийно прикритие за биографията си или за труда си, казва Борис Николов. - Работата на всеки от нас е на показ – пловдивчани ни познават, знаят какво сме постигнали и че можем да отстояваме правото на шанс за всички хора. Ние сме бизнесмени, а не олигарси. Ние можем да спрем олигарсите, да им забраним достъпа до нашия град. Пловдив утре е Пловдив без олигарси, без партизански войни и разграбване на наследството на пловдивчани. Те отново изплуват, като на всички избори. И както винаги обещават, че ще променят Пловдив. Ние, за разлика от тях, няма да променяме Пловдив, а ще го развиваме.

Всеки ден виждам младите хора на Пловдив – да се забавляват, да танцуват, да мечтаят. Виждам как и без чалга е възможно да са щастливи, да се веселят, да празнуват, да са с приятелите си. Вярвам, че както е възможно White bar да е чалга free, така и Пловдив може да е зона свободна от олигарси, от партизанщина и от предизборни и следизборни лъжи. Всичко е въпрос на избор. Всеки да направи своя избор в името на това какъв иска да е Пловдив утре. Аз рискувах да забраня чалгата в бара и всеки ден в усмивките на хората виждам тяхната подкрепа за това решение. И получавам тяхното доверие всеки ден, вече 10 години. И без никаква скромност ще кажа, колко силно се гордея с това и колко уверен ме прави това доверие, че Пловдив не може да бъде лесно подчинен, че пловдивчани ще вземат съдбата си в свои ръце.

Мечтата ми е Пловдив да се напълни с уверени, образовани, мислещи, активни и работещи млади хора. Да не се гордеем само със Стария Пловдив, а заедно да развиваме и да се стремим към Пловдив от бъдещето. Това е правото ни на избор – да изберем това бъдеще, като гласуваме, напук на всички, които 25 години усърдно се опитват да ни отвратят от политиката и да ни откажат от правото да гласуваме и сами да решаваме кой да ни управлява.

Но и да помним, че това гласуване не е като Биг Брадър – макар че много от кандидатите на тези избори досущ са заприличали на фолк певци: само пудра, плакатен грим и концерти на плейбек, а от години всички ги знаят, че не могат да пеят. Изборите не са като в Биг Брадър – вот за този, който най-силно се е изложил и омаскарил, но ако го махнем, ще развалим шоуто.

Гласуването на изборите за местно управление са точно обратното – гласуваш, за да спреш маскарада и калните игри, да събориш задкулисието, да насочиш прожекторите към истинските и почтените хора. Не може на този избор да се освободиш от отговорност пред бъдещето като не отидеш да гласуваш и оставиш общинските съветници да ги назначат с купени цигански гласове.

Ако обичате Пловдив, ако искате вие да решавате какъв ще бъде ПЛОВДИВ УТРЕ, гласувайте! Гласувайте със сърце, защото гласувате за своето бъдеще!