Бойко Борисов ще води листата на ГЕРБ в Пловдив, а бившият кмет Иван Тотев ще бъде на второ място. На първо място за областта ще бъде отново Дани Каназирева.

Това съобщи бившият премиер Бойко Борисов, който присъства на среща на жените в ГЕРБ, която се провежда днес в хотел „Империал“.

Листата ще бъде регистрирана в понеделник, тъй като Борисов заяви, че бърза да гледа мача между България и Литва.

„Всеки си има слабостите и аз си имам моите, няма как да пропусна мача. Ако отново сме на власт пловдивчани мога да бъда сигурни, че ще помогнем за довършването на двата стадиона, както и на Околовръстното, което е изключително нужно на града. Пловдив вече се е задъхал изключително много“, заяви още той.

Според него държавата няма нужда от още едни избори и политическите партии трябва да поемат отговорност.

„Половин милиард лева в тази криза се изхарчиха за избори, някои големи акъли казваха, че демокрацията е много скъпа, ама ето в Германия се събраха няколко парии и няма да правят нови избори, а само в България правим експерименти, за да начешем на някой егото“, коментира още той.

Бойко Борисов ще води листата на ГЕРБ в Пловдив, Дани Каназирева за областтаСпоред бившия премиер държавата не може да си позволи още едни избори