Здравко Димитров не е взел окончателно решение дали ща се кандидатира за кмет на Пловдив за втори мандат. Това заяви той днес по време на първата копка на Рогошко шосе, като добави, че когато вземе решение, ще го съобщи.

На въпрос как би коментирал досега издигналите се две кандидатури за кмет на Пловдив, той отговори, че им пожелава успех.

„Ще има 25 кандидата, градът е хубав, развива се добре, желая им късмет”, заяви Зико.

Димитров коментира и за правителство на ротационен принцип, като заяви, че е хубаво да има правителство и бюджет, защото в продължение на две години само общините работят за държавата.

„Има важни закони, които трябва да се приемат, за да дойдат европейски средства”, заяви Димитров.

По повод посещението на Бойко Борисов на ветеранския мач в Колежа днес, Димитров заяви, че няма да отиде, за да се срещне с лидера на ГЕРБ, тъй като има задължения в общината, които трябва да изпълнява.

„Ето, днес дадохме старт и на нов проект. Фирмата изпълнител е сериозна, с нея работихме и по Асеновградско шосе- това е път еталон. На Голямоконарско също работят бързо, но за съжаление не всички фирми са такива. Взимат повече работа отколкото могат да изпълнят, което рефлектира на всичко”, коментира Димитров.

Кметът на града се извини на всички граждани за неудобството, което ще бъде причинено заради ремонта.

Официално! Започва ремонтът на „Рогошко шосе”,  ще продължи две годиниНяма да бъде изцяло спирано движението