Областният управител на Пловдив Дани Каназирева посрещна протестиращите пред Областна управа, която е охранявана само от 4-ма полицаи. Няма от какво да се притеснявам. Мога да гледам всеки един от вас в очите. Няма гражданин, който да не ни е потърсил и да не сме го приели. От 27 годишна се боря, предлагайки решения за всеки проблем в града ни. Всеки интерес засегнахме - биоцентрали, замърсявания и депото. Винаги съм в интерес на родния град, заяви Каназирева пред протестиращите.

Те обяче я освиркаха и я попитаха колко пари и е предложил премиерът, за да стане областен управител. Вие обяснявате че сте опозиция, а Бойко каза, че сте негово момиче, каза още протестърите. Тук съм, за да решавам проблемите. Никой не ме е спрял да го правя, отвърна Каназирева, след което протестърите и поискаха отчет. 

Вие не се разграничихте от ГЕРБ, каза един от организаторите на протестите Асен Костов. А вие, г-н Костов обиколихте всички партии, за да бъдете излъчен за общински съветник. Отидохте и в ГЕРБ. Вие се хвалихте със снимката си с Борисов в парка, отговори Каназирева, след което влезе в сградата.