Историята на Марин, който бе приютен да приспи в бензиностанция в Пловдив, останал без дом и работа, трогна социалните мрежи. Разказахме ви за младия мъж преди дни. Той е на 27 години, претърпял наскоро тежка операция, но въпреки това не търси милостиня, а работа.

Оказа се, че проблемът с Марин е много по-сериозен. Той страда от шизофрения и от няколко месеца е спрял да приема лекарства. Живее в Игнатиево, Варненско, където има собствена къща, а за него се грижат сестрите и баба му.

Наскоро е претърпял тежка операция заради преплитане на червата и сега има нужда от по-сериозна грижа и режим на хранене. През годините няколко пъти е бил на лечение в психиатрични клиники.

Преди 14 дни избягал от дама си, защото решил, че близките му са от мафията и трябва да се спаси от тях.

„Притесняваме се за него, защото не е добре и трябва някой да се грижи за него. Трябва да се храни редовно с определена храна. Подали сме сигнал в полицията преди шест дни, но от тогава няма резултат“, разказва сестрата на Марин пред TrafficNews.bg.

Близките му не знаят защо Марин е тръгнал точно към Пловдив и казват, че не познават никой от града.  Свързали са се със служителката на бензиностанцията, която разказа историята на Марин, но оттогава той не е бил виждан в района.

Сестрата на Марин, се надява да открият младия мъж жив и здрав и моли всеки, който има някаква информация да се свърже с нея или с полицията - Мария Маринова – 0877220201

Марин спи по бензиностанциите в Пловдив, не търси милостиня, а работаМладият мъж е дошъл от Каварна, защото вярва, че хората под тепетата са добри