Подарете си незабравимо преживяване и посрещнете новата 2025 година на световно ниво в DoubleTree by Hilton Plovdiv Center. Насладете се на първокласен комфорт, празнична вечеря и страхотна програма, която ще направи началото на новата година невероятно.

Кувертът за Нова година в емблематичния ресторант "Open" включва празнична вечеря, сервирана на блок маса, както и неограничено количество от луксозни напитки. Локацията впечатлява с изискана обстановка и приятна атмосфера.

В новогодишната нощ родителите могат да се отдадат на празничната вечер, докато малките посетители разполагат с всичко необходимо за незабравима игра в детския кът в компанията на професионални аниматори.

Настроението на посетителите ще бъде подплатено и с музикална DJ програма, а нощта ще бъде пълна с изненади, включвайки празничната томбола с много награди. 

Можете да се възползвате и от празничен пакет с нощувка за двама, който включва два куверта, нощувка в двойна стая със закуска на 31 декември. Възможно е заплащане на 50% аванс при резервация, както и заплащане на 50% остатък 20 дни преди събитието.

Най-съвременният хотел под тепетата е разположен в центъра на града, a качеството на услугата стриктно следва глобалните стандарти на марката Hilton, като екип от професионалисти ще превърне вечерта в незабравимо изживяване с много положителни емоции.

Посрещнете Новата 2025 година по най-добрия начин в DoubleTree by Hilton Plovdiv Center.

За резервации и повече информация: +359 883 688 410.