С тържество възрастните хора от Централния клуб на пенсионера отбелязаха Деня на християнското семейство. Гости на събитието в Пенсионерския клуб на бул. „Васил Априлов“ №100 бяха зам.-кметът на район „Централен“ Гергана Златкова и секретарят Емил Саралийски, които приветстваха присъстващите.

„От името на г-н Стаменов и от наше име Ви поздравяваме за празника на християнското семейство и Ви желаем да сте здрави, усмихнати, все така активни и да се срещаме само по такива радостни поводи“, обърна се към пенсионерите Емил Саралийски.

След музикалния поздрав на децата от ОУ „Петър Берон“, организаторът на клуба Росица Лекова благодари на кмета на район „Централен“ Георги Стаменов за музикалната уредба, която им е подарил.

„Това е най-желаният и дългоочакван подарък, от който клубът имаше нужда. Благодаря на  ръководството на районната администрация и най-вече на г-н Стаменов затова, че винаги се грижи за нас“, заяви Росица Лекова.

След като две от пенсионерките зарадваха гостите със стихотворения по повод Деня на християнското семейство, тържеството продължи с танци, в които се включиха всички.