„Парк и СПА Хотел Марково” пусна атрактивни оферти за 22 септември. Почивката е дългоочаквано преживяване за малки и големи, а още по-приятно е, когато се доверите на истински професионалисти. Именно професионалното отношение към всеки един гост прави комплекса едно от най-предпочитаните места за релакс и почивка край Пловдив.

Комплексът „Парк и СПА Хотел Марково” е само на 2 км от Пловдив, а в него ще откриете всичко необходимо за една истинска почивка от разнообразни развлечения, до истински комфорт и спокойствие.

Офертата за „22 септември” е за 3 нощувки (от 21.09. до 23.09. вкл.), а в пакета е включена музикална програма на акустичен роял на 22 септември, а голямата изненада за посетителите на 23 септември е талантливият изпълнител Стефан Илчев. Гостите ще се насладят на едно изключително музикално преживяване, съчетание от невероятен звук и изключителния глас на Стефан Илчев, носител на редица награди от местни и международни музикални конкурси.

За най-малките посетители на комплекса има специална ежедневна детска анимация, кино вечери, детска дискотека – всичко това безплатно, както и настаняването на две деца до 5 г. включително. От „Парк и СПА Хотел Марково” са се погрижили за всеки един детайл от престоя на гостите, с който да направят почивката на вас и вашите малчугани неповторима. Комплексът разполага с огромен детски кът, топли басейни (два от които за деца), уникална аркадна зала с различни симулатори и аниматори, които ще забавляват децата всеки ден!

Хотелът разполага с четири вътрешни басейна с температура на водата от 32°C до 36°C градуса, а благодарение на иновативната пречистваща система, дезинфекцията на басейните е отлична, въздухът е свеж, а очите и дихателните ви пътища вече няма да се дразнят от мириса на хлор. Пречистването със солна електролиза, йонизация и хидролиза, прави водата в басейните кристално чиста. Без никаква човешка намеса иновативната система дезинфекцира водата в басейните по най-здравословните методи, без добавяне на никакви вредни химикали.

В „Парк и СПА Хотел Марково” има и външно джакузи, в което температурата на водата е 38°C градуса. Можете да се възползвате и от термалната зона, която включва билкова сауна, финландска сауна, инфрачервена сауна, парна баня, студена стая, релакс зона и фитнес зала.

Ще се насладите на изключително богата на асортимент блок маса за закуска и вечеря и невероятно приготвени деликатеси!

Побързайте и грабнете своя пакет „22 септември”, за да си гарантирате едно незабравимо изживяване в хотела, печелил редица награди.

Телефони за резервация:
+359 893 058 047
+359 894 529 777