От днес ул. "Гладстон" в участъка от кръстовището с ул. „Преслав” до кръстовището с ул. „Петко Д. Петков“ ще бъде затворена. Това се налага заради ремонта на подлеза при Централна поща. Участъкът ще остане затворен до 30 ноември 2018 г. От 1 август автобусни линии №10 и 66 се движат по нови маршрути през бул. „Източен“ и бул. „Шести септември“.

Реконструкцията на подлеза под Централна поща е част от поръчката за площад „Централен”.  Макар първоначално да се смяташе, че фирмата изпълнител може да приключи ремонта за 3 месеца,  стана ясно, че ще са нужни поне четири. Плановете да се затварят платната поетапно също пропадна и подлезът ще бъде затворен изцяло за движение.

Реконструкцията на съоръженията включва -  изпълнение на нов бетон за оформяне на наклона над носещата конструкция, нова хидроизолация,  полагане на нова асфалтобетонова настилка, монтиране на нови дилатационни фуги „открит" тип, ремонт на съществуващите парапети, поставяне на отводнители с тръби за отвеждане на дъждовната вода в канализацията, запълване на пукнатините, отводняване на съоръжението, подмяна на съществуващото осветление и кабелна мрежа и други.