Едно от най-любимите места за забавление в Пловдив се завръща с изключително интересна и богата палитра от събития. Plovdiv Event Center за пореден сезон ще представи на посетителите си програма, която включва разнообразни изпълнители, артисти и участия, които ще превърнат изживяването на гостите, решили да опитат нещо ново, различно и актуално в незабравим спомен.

С времето Plovdiv Event Center се превърна в любимо място на пловдивската публика, предоставяйки на малки и големи възможност да гледат изяви на артисти от най-различни жанрове, спектакли, концерти, театрални представления, стендъп комедийни шоута и знаменитости от всякакви поприща. Това е единственото място в града под тепетата с концепция, която успява да покрие очакванията на всяка една аудитория.

Преди няколко седмици Plovdiv Event Center бе отличен и с две награди във второто издание на мащабното събитие "Най-добър хотел и ресторант в България“. Мястото пребори конкуренцията от цяла България и бе избрано за "Best Event Center of Bulgaria". Другото отличие бе за най-добър мениджмънт, като наградата отиде при управителя на комплекса Радослав Чилингиров.

„Plovdiv Event Center” отличен с две награди в конкурса „Най-добър хотел и ресторант в България”

Предстоят концерти на любими изпълнители и представления на невероятни актьори, като за пръв път на сцената на Plovdiv Event Center този сезон ще се качат и световноизвестни музиканти.

Запознайте се с част от събитията, които предстоят през месеците септември и октомври:

Звездите отзад“, което ще се състои на 29 септември от 21:00 часа, е шоу като хапче за смях с удължено освобождаване. Ще се смеете и разказвате за него дълго след като сте го гледали. След усмивките, които остави след себе си по време на турнето в България, след настроението което разпръсна в Лондон, Виена и Цюрих, скандалното стендъп комеди шоу на Иван Динев - Устата идва и в Пловдив, за да взриви емоциите на публиката. Шоуто е една вихрушка от неповторими, необясними и невероятни случки със Софи Маринова, Азис, Криско, СкандаУ, Ицо Хазарта, Евгени Минчев и много други „световни звезди на местна почва“.

На 30 септември Криско се завръща със "Стария Криско" в Plovdiv Event Center. Това е топ формат, в който ще чуете само песни, набрали популярност в периода от 2007 до 2017 година на един от най-обичаните изпълнители у нас.

Знаковият проект „Поетите Live” гостува в Plovdiv Event Center на 2 октомври от 20:00 часа. Вълнуващият спектакъл, посветен на поезията, дава глас на едни от най-красивите български стихотворения, изпълнени от любими български актьори. На сцената под тепетата ще се излязат Владо Пенев, Бойко Кръстанов, Весела Бабинова, Захари Бахаров, Иван Бърнев, Малин Кръстев и маестро Антони Дончев.

Английската джаз сензация Рик Гард и емблематичният български джаз вокалист Васил Петров пък ще създадат уникално музикално преживяване със съвместен концерт в Пловдив на 4 октомври в Plovdiv Event Center от 20:00 часа. В съвместния проект на двамата джазмени, озаглавен „Джаз класики, най-добрите дуети“, ще представят най-големите хитове от вокалния джаз.  Те ще разтопят сърцата на присъстващите с безсмъртни хитове като "Cry me a river", "Fever" “, „Fly Me to the Moon“, „Feeling Good“, "My Way", както и избрани джаз стандарти, боса нова и латино музика. Аранжиментите са дело на Живко Петров. С тях на сцената ще бъдат истински виртуози - Живко Петров (пиано), Димитър Семов (ударни) и Радислав Славчев-Riverman (бас).

Първият българския вентролог и един от най-добрите стендъп комедианти в страната Димитър Иванов идва на пловдивска сцена със своето шоу „Необичайното шоу на Капитана“. На 5 октомври от 21:00 в Plovdiv Event Center ще чуете истории, които ще ви разплачат от смях и ще ви държат влага още дълго време. На сцената ще видите и любимеца на народа, българина от едно време и житейски мъдрец в сегашно време Бай Тъньо.

Великолепното трио Красимира Хаджииванова, Оля Малинова и Георги Кючуков обединяват сили и ви канят на общото им шоу под надслов "Всички по леглата", което можете да гледате на 10 октомври в Plovdiv Event Center. Ще се обсъдят злободневни теми, свързани с най-хубавата част от живота - спането и лежането. Ще говорят за най-често срещаните поводи да си легнем, на какви легла и матраци да го правим, за да се събуждаме здрави и пълни с живот. За колко са особени жените - въобще и по принцип, но и как да отидем на почивка с жена, защото все някога трябва да идем.

Повече за събитията, които предстоят в Plovdiv Event Center, можете да следите на тяхната фейсбук страница.