Най-новата и атрактивна игрална зала в Пловдив дава големи парични награди на своите посетители.

Всеки петък от 20:00 часа в Royal Сlub Bushido се провеждат седмични томболи, с различни наградни фондове, като на 16 юни бе изтеглена сумата от 6 500 лева. Този петък наградният фонд от седмичната томбола ще бъде 3 000 лева.

Дневни томболи пък се провеждат във вторник, четвъртък и събота от 20:30 часа, като томболите са с натрупвания и всяка седмица наградният фонд се увеличава.

Всеки понеделник и сряда има „Дъжд от мистерии”, който предоставя на посетителите на игралната зала възможност за спечелване на различни и атрактивни суми.

Промо игри и ежедневни бонуси очакват гостите на Royal Сlub Bushido, като за редовните клиенти на игралната зала има още бонуси, както и бонус чекове.

Royal Сlub Bushido е мястото, в което късметът ви може да се промени от една игра. Клиентите на игралната зала ще открият последни версии на игрални автомати от водещи марки и производители в бранша. Ежедневните бонуси и седмичните томболи са само част от изненадите, които казиното предоставя на своите посетители.

Игралната зала разполага и с безплатен бар, предлагащ безалкохолни и алкохолни напитки на своите гости, модерен интериор, обслужване на високо професионално ниво и приятелско отношение.

Високите стандарти в обслужването на клиенти, индивидуалното отношение към всеки гост и актуалните и иновативни предложения ще предразполагат гостите към сигурна възможност за печалба. 

Обектът е локализиран в най-актуалния комплекс под тепетата - комплекс 7 points, намиращ се на булевард „Санкт Петербург“ 131.

Посещавайки обектите в комплекс 7 points можете да се възползвате и от безплатен паркинг, а на метри от игралната зала са разположени и най-атрактивните нощни заведения в града.