За да бъде успешен един хотел, посетителите му трябва да си тръгват удовлетворени и щастливи. Именно това целим да постигаме години наред – да ви предоставяме неповторимо удобство, а усмивката да не слиза от лицата ви. Декември е месец, в който връщаме лентата назад и правим обзор на нещата, които сме постигнали. Поглеждаме с удоволствие към миналото и към хилядите щастливи клиенти, които почиваха в уютните ни стаи, къпаха се в топлите ни басейни и чиито деца се забавляваха часове наред в детския кът.

Нашата върховна цел винаги е била да ви осигурим незабравима семейна почивка с всички наши услуги – от козметиката в банята за деца при настаняването, до детското кино с пуканки всяка вечер, до фото огледалото и снимките за спомен, когато изпращаме нашите гости. Ние дълбоко вярваме, че семейната почивка трябва да е спокойна, весела и приятна.

Именно затова полагаме усилия всяка минута от всеки ден, така че да ви осигурим максимален комфорт. А в замяна да получим широки усмивки и удовлетворение от добре свършената работа. Високо отличие за усилията ни да ви осигурим една неповторима почивка.

Усилията, които полагахме за вашето удобство, бяха високо оценени от Балканския алианс на хотелските асоциации / The Balkan Alliance of Hotel Associations (BAHA), който ни връчи отличие за Най-добър 4* СПА Хотел за семейна почивка на Балканите за 2022 г. в Нови Сад, Сърбия. Това е най-високото отличие на хотела към този момент и е доказателство, че усиленият ни труд е пожънал резултати. Изключително горди сме и че сме един от двата български хотела, станали притежател на престижна награда от конкурса.

Парк и СПА Хотел Марково беше отличен за трета поредна година и от Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) в същата категория! През ноември т.г. ни бе връчена третата поредна награда от БХРА на церемония в София! Гордо носим титлата Най-добър четиризвезден СПА хотел за семейна почивка на 2020, 2021 и 2022 г. Това е сигурен знак, че усилията ни не са напразни и че се движим в правилната посока. Наградата от БХРА прие Виолета Гъркова, F&B мениджър, и подчерта мисията ни: „Преди пет години си поставихме нелеката задача, да превърнем „Парк и СПА Хотел Марково“ в мечтано място за семейна СПА почивка и днес смело можем да заявим, че тази цел е постигната!“

Но отличията ни не спират до тук. В началото на декември получихме награда за Най-добър четиризвезден СПА хотел в карегорията „Семеен атракционен туризъм“ за 2022 г. от BATI (Balkan awards of tourism industry).

Нищо нямаше да е възможно без вас!
Използваме момента да благодарим на всеки един от вас за доверието. Поклон пред екипа от 140 души, заради който тази награда е реалност днес. Благодарим и на семействата, които ни посещават – много от тях са наши редовни гости. Безкрайно благодарни сме за доверието: тази награда е показател, че вървим в правилната посока и че грижите ни са оценени от правилните хора.
Подготвяме се за новата година с широка усмивка на лица и си поставяме мисията да не спираме да ви предоставяме най-високо ниво на услугите и да не преставаме да ви очароваме.

Весели празници!