Royal Сlub Bushido продължава да раздава големи парични награди на своите посетители. Атрактивните възможности за печалба, в комбинация с отлично обслужване, са това което превръща игралната зала в любимо място за забавление на всеки гост.

Всеки ден започва с невероятни промо игри и атрактиви бонуси. Всеки петък от 20:00 часа се провеждат седмични томболи, с различни наградни фондове, като на 18 август ще има голяма бонус игра с печалба 7 000 лева.

Печалбите от томболите могат да бъдат видени на фейсбук страницата на Royal Сlub Bushido където ежедневно се публикува актуална информация във връзка с предстоящи игри и нови попълнения към игралната зала, каквито ще бъдат и новите слот микс машини.

Във вторник, четвъртък и събота от 20:30 часа, се провеждат дневни томболи, които са с натрупвания и всяка седмица наградният фонд се увеличава. Всеки понеделник и сряда има „Дъжд от мистерии”, който предоставя на посетителите на игралната зала възможност за спечелване на различни и атрактивни суми.

Промо игри и ежедневни бонуси очакват гостите на Royal Сlub Bushido, като за редовните клиенти на игралната зала има още бонуси, както и бонус чекове.

Посетителите на игралната зала ще открият последни версии на игрални автомати от водещи марки и производители в бранша. Ежедневните бонуси и седмичните томболи са само част от изненадите, които казиното предоставя на своите посетители.

Клиентите имат на разположение и безплатен бар, предлагащ безалкохолни и алкохолни напитки. Обслужването на високо професионално ниво и приятелското отношение са гарантирани.

Royal Сlub Bushido е разположен в комплекс 7 points, намиращ се на булевард „Санкт Петербург“ 131. Освен игралната зала, посещавайки обектите в комплекса можете да се възползвате и от безплатен паркинг, а само на метри са разположени и най-атрактивните нощни заведения в града.