Милко Калайджиев проговори за купона, който се вихри в пловдивския ресторант „Рибарника”. Пред репортер на TrafficNews снощи поп-фолк изпълнителят лаконично заяви, че е в заведението на гости и че всичко е наред. Днес в интервю пред БиТиВи той отново повтори, че е бил поканен на рожден ден, а не на участие.

„Аз не съм знаел, че ще има толкова много хора, десетина - петнайсет човека, ако има е нормално, нали така? То беше много рано. Не знам дали знаете в колко часа беше това нещо? Това се случи към 20:20 ч. някъде снощи. Не е било късно, отидох, хората вече бяха седнали там и какво да правя. И аз седнах, и така. Поздравих рожденика с две-три песни, това беше от мен и в осем и двайсет, и трийсет дойде полиция и всеки си даваше личната карта и направиха актове на всички и това е всъщност цялата история“, каза Калайджиев.

„Аз спазвам стриктно всичко. От горе-долу от края на месец октомври всички участия са отложени“, допълни той.

Полицията влезе в "Рибарника", гостите крещят, обиждат и нападат униформените ВИДЕОНа гости съм, бе лаконичният коментар на Милко Калайджиев, който е сред присъстващите на партито

Напук на мерките! Луд купон с Милко Калайджиев и 50 души в РибарникаПолицията реагира светкавично, на място са