Охранителна камера в Кършияка е заснела жесток побой, нанесен от мъж върху млада жена. Грозните сцени са станали в неделя вечерта, около 20 часа на ул. „Момчил войвода“.

Записът показва, как момиче върви по тротоара, когато на улицата спира автомобил „Дачия Дъстър“ и от нея слиза мъж, облечен със светли дрехи. Той се нахвърля с юмруци върху жената, издърпва от ръцете й мобилния телефон и го блъска с всички сили в земята. След това я бута на земята, хваща я за косата и я влачи 7-8 метра. Свита до предната гума на шкодата, младата жена се опитва да се предпази, докато мъжът излива агресията си върху нея, като я рита с шутове и й крещи нещо.

След това той тръгва към шофьорската врата, заобикаляйки колата, която е с десен волан, но след  това се връща и отново заплашително се надвесва над жертвата си, която се държи за корема и плаче. Момичето успява да си вземе чантата, панически си обува маратонката, която е изгубила, докато нападателят я е влачил и успява да се отдалечи, накуцвайки.

Последните кадри показват, че в шкодата е имало свидетел на насилието – от задната седалка излиза слаб млад мъж, който сяда на пътническото място до шофьора и шкодата се оттегля в неизвестна посока.

Както лицето, така и регистрационните номера на колата се виждат пределно ясно. Каква е причината за насилието няма как да знаем, тъй като камерата записва без звук. Поведението на двамата показва, че вероятно се познават и имат някакви отношения по между си. Без значение обаче каква е причината за проявената агресия, е безумие един мъж да пребива жена.

TrafficNews разполага с нередактиран запис на ситуацията и е готов да я предостави на органите на реда, ако проявят интерес.