Томи Бозвелиев е загиналият снощи в бруталната катастрофа на пловдивски булевард, научи TrafficNews.  Приятел на 34-годишния публикува тяхна обща снимка с послание- „Почивай в мир приятелю!  Томи Бозвелиев  имаше голямо сърце раздаваше се много за хората. Няма да бъдеш забравен”, написа близкият му.  

Братовчедът на загиналото момче също публикува в социалните мрежи жалейка с текст- „Вечно в нашите сърца”.

От профилът на Томи Бозвелиев в социалните мрежи става ясно , че той е бил любител на футбола и на автомобили „Хонда”, каквато марка е бил и колата, с която се случи жестокият инцидент. По данни на медията ни, за това време, в което 34-годишният е притежавал свидетелство за управление, той има регистрирани 4 акта и 3 фиша.

Жестока катастрофа с жертва на булевард в Пловдив! Колата е усукана около стълб СНИМКИШофьорът на автомобила е починал на място

Сигналът за тежката катастрофа в Пловдив е получен към 19.40 часа. Според първоначалната информация  автомобилът се е движил с висока скорост от Цариградско шосе в посока бул. "Княгиня Мария-Луиза“, когато на пътното платно изскача жена с велосипед, пресичаща неправомерно на червен светофар. Опитвайки се да я избегне, автомобилът на 34-годишния водач поднася и колата се врязва в електрически стълб.

От медиците бе констатирана смъртта на 34-годишния водач, който е бил сам в колата. На местопроизшествието са извършени огледи. Причините и обстоятелствата около пътния инцидент се разследват. Образувано е досъдебно производство под наблюдението на Окръжна прокуратура-Пловдив.

Минаващи в района на катастрофата определят гледката като ужасяваща и уточниха, че всеки трябва да участва в движението по отговорен начин. Пловдивчани призовават всички да обърнат внимание на правилата за движение, за да бъдат предотвратени сериозните инциденти.

Екипът на TrafficNews изказва искрени съболезнования на семейството и близките на Томи Бозвелиев.

Фаталният инцидент с жертва на булевард в Пловдив - заради изскочила на пътя жена с колело34-годишният водач се опитал за избегне пресичащата жена, споделят очевидци

Снимка: Фейсбук