Алилуя, най-после някакво развитие – запълниха част от дупките по улиците на „Кючук Париж“. Това възкликнаха пловдивчани, които в продължение на четири месеца чакаха сигналите им към район „Южен“ относно незадоволително състояние на асфалтовата настилка да бъдат уважени.

Оставям настрана качеството и да видим колко време ще издържат преди да се разбият отново“, коментира Гочев.

Припомняме, че TrafficNews написа серия от материали по темата и неколкократно сигнализира администрацията на района. Още през април месец читатели започнаха да алармират за негодното състоянието на пътната настилка по някои от натоварените улици като ул. „Студенец“, ул. „Константин Геров“ и ул. „Георги Кирков“.  Още тогава райкметът Костадин Язов заяви, че дупките са включени в бюджета на района.

Проблем обаче се оказаха нереалистичните срокове, които от администрацията възложиха. На няколко пъти оттам уверяваха, че в двуседмичен срок дупките ще бъдат запълнени, но това не се случваше. Уточняваме, че някои от неравностите в действителност бяха ремонтирани, но и там времето се оказа относителна величина.

Към днешна дата пловдивчаните напомниха, че все още част от дупките по улица „Студенец“ са останали незапълнени. По въпроса имат официален отговор от район „Южен“, където ги уведомяват, че ремонтните дейностите ще се извършат през третото тримесечие на 2021 година. Повечето от неравностите по трасетата обаче са елиминирани. 

Огромни дупки кривят джанти в Кючука, кога ще бъдат запълнени?Ударно се запълват дупки в целия район, заяви кметът на "Южен"

Десетки дупки посрещат сезона на летните гуми в квартал „Кючук Париж"Райкметът Язов заяви, че ремонтът им е включен в бюджетния план

Преди:

СЛЕД: