Змията, заради която делото срещу Атанас Червенков - Райфъла, бе прекъсната се оказа огромен смок, дълъг над метър и половина. Адвокатът, в чийто дом се промъкнал смока, обаче успял да го улови и извади и процесът продължи в уречения час. И ако сутринта той бе в стил "латино сериал", то следобедната сесия приличаше повече на предаването "Искрено и лично" , като в ролята на водещ бе прокурор Албена Михайлова, която задаваше въпроси на подсъдимия. 

Наред с въпросите относно бизнеса му, Райфъла трябваше да отговоря и на доста интимни въпроси от рода на "Бяхте ли влюбен в Поля /бившата му секретарка/ ? и "Ревнувахте ли я?". Един от адвокатите протестира, но възражението му бе пресечено в залодиш,  още повече, че самият Червенков охотно пожела да разкаже за паралелната си връзка. Заяви, че секретарката му  не е била негов тип "нито в тяло , нито в лице".  "Работехме заедно, бяхме много близки и така се получи. Но никога не съм й обещавал да напусна жена ми и да живея с нея. Обичам жена си, тя е невероятна. Оставете настрана колко е красива!" Самата Евелина Червенкова не бе в залата да чуе суперлативите, които Червенков сипеше за нея, но така пък й бяха спестени други пикантерии от живота на съпруга й. Червенков отрече да е палил автомобила на приятеля на Поля . Почти се обиди на въпроса на прокурора дали е ревнувал от него. "В началото се жегнах, но когато го видях бях потресен. Как да ревнувам от такъв човек?! доведете го, сложете го до мен и ще разберете за какво ви говоря! заяви Райфъла. 

Прокурорът не пропусна да го засече с въпроса, защо след като не е била негов тип, той е прекарал 10 години с Поля, а той отговори, че е било по-скоро навик. 

Утре делото продължава с разпит на свидетели. 

Змия влезе в къщата на адвокат, прекъснаха делото срещу РайфълаЧервенков разказа в съда за невероятна касапница, организирана от бившия депутат от ГЕРБ Антони Йорданов

 

Сюрприз! Обвиниха Райфъла за ново престъпление - поръчал палеж от арестаНовият обвинителен акт идва само часове, след като съдът даде ход на делото срещу бизнесмена