Атанас Червенков – Райфъла отново е свободен. Червенков е бил освободен тази сутрин от ареста, където прекара 24 часа. Той бе закопчан вчера, след като е изпратил порнографски материали на жена, която е пуснала жалба срещу него.

Отново арестуваха Райфъла! Изпратил порнографски материали на женаАтанас Червенков бе освободен под гаранция през декември

Ден по-късно без да му бъдат повдигнати обвинения Червенков е бил освободен. Междувременно с TrafficNews се свързаха хора, които твърдят, че въпросните порно клипчета били изпратени на момиченце, дъщеря на жената подала сигнал в прокуратурата.

Райфъла познавал дамата още докато бил навън. В затвора той поддържал контакти с нея, провеждали многократни видео разговори и дори изпадали в интимни такива. Зад решетките Червенков и жената дори практикували виртуален секс, изпращайки си видеа.

Жената и Червенков обаче прекъснали контактите си. Тя е забременяла и това ядосало бизнесмена. Той я заплашвал, като стигнал и до крайности, като изпратил клипчетата на непълнолетната дъщеря на пловдивчанката. Същата подала жалба в полицията и прокуратурата.

Запознати със случая разказаха още, че преди два месеца жената е направила опит да сложи край на живота си. Дали това обстоятелство е фигурирало в жалбата й не е ясно.

Припомняме, че Атанас Червенков - Райфъла  излезе от ареста през декември миналата година, като прекара близо 5 лета зад решетките.   Магистратите освободиха от ареста Червенков, като му наложиха мярка парична гаранция от 20 хиляди лева.