"Голяма трагедия. Съболезнования за семейството. Искаме най-строги наказания за виновните, това е недопустимо. Познавам Тоско и семейството му, страхотем млад мъж. Жалко е, че изгубихме един такъв човек" заяви след поклонението в църквата в ЖР "Тракия" депутатът Димитър Георгиев, който е член и на изпълнителния комитет на БФС. 

Ръководството на ФК "Ботев" ще изпрати официални писма до гръцкото правителство, ФИФА и УЕФА , в което ще изразят възмущението си от трагедията, ще настояват за прозрачно и обективно разследване, както и за ефективни присъди за участниците в жестокия побой, станал причина за смъртта на Тоско Бозаджийски, заяви за TrafficNews Асен Караславов. Той заяви, че в България никога не се е стигало до такива инциденти.

Над 1000 души се събраха пред църквата "Свето Преображение Господне", за да изпратят своя приятел и брат Тоско Бозаджийски, загинал при нападение на гръцки фенове в Солун. Десетки  фенове на Ботев дойдоха да запалят свещ и да се простят с 28-годишният пловдивчанин, който бе един от най- ревностните поддръжници на най- стария футболен клуб в България "Ботев" - Пловдив. 

Опелото се проведе от пловдивския митрополит Николай, почит на загиналия фен отдадоха кметът на града Здравко Димитров и ген. Явор Матеев. 

За поклонението пристигнаха фенове на ЦСКА и Берое. Сред опечалените бяха и другите фенове на "Ботев", които са били бити в южната ни съседка. Те обаче бяха зорко пазени от приятелите си и не пожелаха да направят коментар. 

1000 фенове изпращат своя брат Тоско, кметът и владиката дойдоха в църквата в ТракияЖълто -черните се прощават с убития в Гърция фен