Футболните запалянковци за пореден път показаха, че са част от най-активните младежи в страната и безкористно подкрепиха инициативата. Никола Симов, Филип Трифонов, Иво Милев, Димитър Перчелиев, Джем Кабил, Юлиян Ангелиев, Иван Христев, Валентин Котов, Валери Лазаров, Симеон Цинцърски, Димитър Станчев и Герасим Герасимов бяха предвождани от добре познатия ни от благотворителната кампания за събирането на капачки Тишо. 

Освен футболните запалянковци още десетки доброволци се включиха днес в кампанията, в която помогнаха на самотни и трудно подвижни възрастни хора. За втори пореден път в кампанията се включи певицата Ивана, която предаде червената ризница на доктор Енчев, който също отдели част от деня си, за да окаже внимание на възрастните хора в Пловдив. Доброволчески мантии сложиха също актрисата Ивана Папазова, както и кметът на район „Централен" Георги Титюков. На гости на самотни възрастни хора днес бяха и момчетата от отбора по борба „Тракиец"- Пловдив.

След срещата с възрастните хора всички фенове на Локомотив Пловдив заявиха, че с удоволствие ще се включат и следващия път. 

TrafficNews.bg