Сервизите в Пловдив се напълниха с коли след невижданата градушка, която помля автомобилите под тепетата. Голяма част от пловдивчани трябва да чакат със седмици, за да могат да се вредят в сервизите, за да заличат следите от градушката. Други, които нямат време да чакат се доверяват на съмнителни „майстори“, които могат да направят по-големи поразии по автомобилите им.

За да не се налага да чакате, или да поверявате колата си на монтьори със спорни възможности, бургаски сервиз, който е един от най-добрите при справянето  с щети от градушки кани пловдивчани край морето. 

Преди година от Тoyota Бургас решиха проблемите на много  столичани, след като градушка помля хиляди автомобили в София. Въпреки голямата дистанция между София и Бургас, хората спестиха време и пари, за да ремонтират автомобила си. Автомобилите се поемат веднага и се ремонтират качествено, работи се само с немски материали, а освен това се дава една година гаранция на материалите и труда.

Ето и подробности за работата на сервиза Тoyota Бургас от техен представител, който даде интервю пред наш репортер:

-          Наблюдава ли се увеличаване на броя на автомобилите от Пловдив, които се налага да ремонтирате след градушката, която удари града?

-          Да, след градушката, ремонтите на много клиенти се бавят  и се отлагат във времето, тъй като не могат да бъдат поети в сервизите, които обслужват застраховатилни събития.

-           Какви са най-честите поражения по колите?

-          Най-честите поражения са вдлъбнатини по таван, преден капак, врати и калници и понякога наранени или счупени стъкла на автомобилите.

-          Защо според Вас пловдивчани избират сервиз в Бургас?

-          В сервиза на Тoyota Бургас, автомобилите се поемат веднага, тъй като имаме свободен график, автомобилите се отсервизират качествено, работи се само с немски материали, поради което, даваме една година гаранция на материалите и труда. Освен това софийските сервизи също са пълни с пострадали автомобили.

-           Имате ли капацитет да поемете вълната от автомобили от Пловдив?

-          Ние ще направим всичко необходимо, клиентите, които се обърна към нас, да останат доволни и автомобилите им да бъдат отсервизирани в срок.

-          Къде могат да Ви намерят шофьорите и необходимо ли е предварително записване?

-          Автосервиз ТOYOTA Бургас, ул. Индустриална 19

-          За да се избегне чакането, би било добре клиентите да се обадят предварително и да се уточнаят подробностите, относно застрахователното събитие, възложеният ремонт  и пр.  на  тел: 056/ 87 64 79 Моб.: 0888 01 11 14;   0885 41 64 21;   0896 87 12 52

-           Какви са сроковете за отстраняване на щетите?

-          Автомобилите се вкарват веднага в сервиза, а срока за изпълнението, зависи от това, колко елемента са засегнати от градушката и имат нужда от сервиз, обикновено между 3 и 7 дни.