Новите районни кметове на Пловдив са ясни. Според паралелното преброяване на някои места разликите на инфарктни, предаде репортер на TrafficNews.bg. Ето как изглеждат гласовете:

В централен Георги Стаменов от ГЕРБ бие Георги Титюков от „Кауза Пловдив” с 283 гласа. В район „Северен” Ральо Ралев печели с 1864 гласа пред кандидата на Патриотичния фронт, докато кандидатът за кмет на Пловдив Иван Тотев губи преднината в този район. В район „Западен” Димитър Колев от ГЕРБ печели изборите с 327 гласа преднина пред Даниела Желязкова от ПФ.

В район „Източен” Николай Чунчуков печели с 612 гласа преднина. Големите изненади са в останалите два района – в район „Южен” кандидатът на ПФ Борислав Инчев печели изборите с 942 гласа преднина пред кандидата на ГЕРБ. В район „Тракия” досегашният кмет Костадин Димитров от ГЕРБ печели втори мандат, като бие кандидата на ПФ само с 9 гласа.

Окончателните резултатите се очакват до час! Тогава ще е ясно окончателно и името на новия кмет на Пловдив. В момента разликата между Иван Тотев и Славчо Атанасов е минимална в полза на досегашния градоначалник.

TrafficNews.bg