Упражних правото си на глас с надеждата, че мечтаният Пловдив може да бъде реалност! Това заяви кандидатът за кмет на район “Централен” Яна Димитрова от “Браво, Пловдив”.

И призова пловдивчани да гласуват, защото всеки глас има значение, всеки глас се брои. “Отидете до урните и гласувайте, защото сега имаме реален шанс да преобразим града си!”, допълни Димитрова, кандидат за кмет на район "Централен".

Яна Димитрова от “Браво, Пловдив” посочи, че всичко е в ръцете на гласоподавателите и трябва да се избира мъдро. Апелира всички граждани да гласуват в изборния ден, защото бъдещето е в ръцете на пловдивчани. А стремежите й за район “Централен” коментира така: “Можем да имаме централна главна улица с европейска визия! Можем да съхраним огромното културно наследство и историческо наследство, което имаме! Можем да имаме социализирани, чисти и зелени тепета!”

Яна Димитрова:„Браво, Пловдив” сме онези романтици, които ще защитават интересите на всички пловдивчаниИма квартали, които от години са пренебрегвани - там трябват значителни инвестиции, каза кандидатът за кмет на „Централен”