Остава по-малко от месец до гостуването на световната белгийско-канадската поп звезда – Лара Фабиан. Певицата докоснала безброй почитатели с песните си ще изнесе два концерта в столицата на 22 и 23 октомври. Зала 1 на НДК, където ще бъдат концертите, отново ще се превърне в място, обединяващо любовта и музиката, предаде репортерът на TrafficNews.bg в София.

Звездата е емблема за чувственост, а песните и често се изпълняват в музикални предавания, имащи за основна цел да покажат талант и вокално майсторство. Изпълнителката е един от най-продаваните френско- езични певци през последните 10 години.

Лара Фабиан е обиколила много места, но е щастлива от възможността да пее и пред българската публика. На концерта ще чуете едни от най-известните песни на певицата като Je t’aime, Tu t’en vas, Si tu m’aime, Deux ils, deux ells, но също така и песни от последния й албум, излязал на пазара през април миналата година.
Както на сцената така и в личния си живот певицата дава всичко от себе си. Старае се да бъде добра майка и да обгрижва с любов малката си дъщеря Лу.
Ако искате да прекарате една вечер изпълнена с нежност и топлина и не сте го направили все още, то горещо ви препоръчваме да си купите билет за концерта на Лара Фабиан.

Виктор Дремсизов