Първата прожекция на новия филм на Ники Илиев "Завръщане" е тази вечер в Пловдив. Лентата тръгва по кината в цялата страна този петък, 18 октомври. 

"Пловдив. Там, където всичко започна "Завръщане". Първа прожекция тази вечер. От петък в цяла България", написа режисьорът на лентата във Facebook. 

Целият звезден екип на лентата Башар Рахал, Евелин Костова, Александър Кадиев, Орлин Павлов, Диляна Попова, Бойко Кръстанов, Искра Донова и Райна Караянева ще се срещне със зрителите на 5 специални премиери. 

На 16 октомври актьорите ще посрещнат над 1500 гости, партньори, почитатели и приятели на българското кино на специална гала премиера в София. Следват срещи с публиката и премиери във Варна на 17 октомври във Фестивалния комплекс и в Бургас на 18 октомври, когато филмът ще тръгне и във всички киносалони в страната.

На 19 и 20 октомври публиката в Лондон ще може лично да се срещне с целия актьорски състав на две специални прожекции в кино Дженесис. Планирани са посещения още в Стара Загора, Благоевград, Велико Търново и Русе в следпремиерната седмица от 21 октомври.

Орлин Павлов и Михаела Филева с обща песен за филма "Завръщане"Лентата на Ники Илиев тръгва по кината от 18 октомври