Официалният сингъл към новия филм на Ники Илиев "Завръщане" носи същото име и е в изпълнение на великолепните Орлин Павлов и Михаела Филева. Това е първи дует за певците.

И двамата изпълнители споделиха, че са изключително щастливи, че имат възможността да станат част от проекта на продуцентите на филма "Завръщане" от „Силвър Лайт Пикчърс“ Башар Рахал, Ники Илиев и Богомил Грозев, който излиза по кината в цялата страна на 18 октомври.

Музиката и текстът на песента са на Владимир Ампов – Графа, а аранжиментът той прави заедно с Борислав Бояджиев - Борче.

Видеото към саундтрака беше качето в YouTube в сряда и вече има над 22 хиляди гледания. В него са включени кадри от филма, които зрителите ще видят за първи път. Друга част от кадрите са заснети специално за парчето в една от най-романтичните и красиви части на Пловдив – Капана, както и по време на първия плаващ концерт в България, който самият Орлин Павлов направи в края на миналия месец на Гребната база в града. Режисьор на видеоклипа е Николай Драганов, а оператор Борил Петров.

А тази вечер в Летния театър в Пловдив е първият самостоятелен концерт на Михаела Филева в града под тепетата, който ще даде старт и на националното й турне. Следващите дати са Благоевград (17 октомври), Велико Търново (23 октомври) и Варна (24 октомври).

Първото самостоятелно турне на Михаела Филева стартира от ПловдивКонцертът на изпълнителката ще се състои на 19 септември в Летния театър

Пловдив събира Oрлин Павлов и Mихаела Филева в дуетПевецът подготвя първия по рода си плаващ концерт у нас

Гребната база на Пловдив се пренася в София с концерт на Орлин ПавловСтолицата също ще съпреживее първия по рода си плаващ концерт